Dissabte 19.45h OK Plata Sant Feliu amb CH Palafrugell

Aquest proper dissabte 19 de gener de 2019 a les 19:45h partit de hoquei patins de categoria OK Plata entre CHP SANT FELIU i CH PALAFRUGELL al nostre Pavelló municipal Francesc Cassart i Roca, a la zona esportiva de Sant Feliu de Codines.

Us adjuntem també el detall de tots els partits d’hoquei patins de tots els equips del nostre Club.

CHP SANT FELIU www.chpsantfeliu.cat

Dissabte 20.15h OK Plata Sant Feliu amb Taradell

Aquest proper dissabte 22 de desembre de 2018 a les 20:15h partit de hoquei patins de categoria OK Plata entre CHP SANT FELIU vs CP TARADELL al nostre Pavelló municipal Francesc Cassart i Roca, a la zona esportiva de Sant Feliu de Codines.

ATENCIÓ AMB LA HORA!!! Serà a les 20:15h,  tots a punt per animar al Sant Feliu!!!

La resta d’equip tenen vacances de Nadal i jugaran ja de cara passat reis.

Recordeu que us podeu subscriure per què els partits de la vostra categoria us apareguin a l’agenda del mòbil.

Instruccions a http://www.chpsantfeliu.cat/els-calendaris-dels-partits-2018-2019-al-teu-mobil/ 

CHP SANT FELIU www.chpsantfeliu.cat

Propers partits d’hoquei d’aquesta cap de setmana

Us informem dels propers partits d’hoquei patins dels equips del nostre Club Hoquei Sant Feliu de dissabte 8 i diumenge 9 de desembre de 2018.

Us destaquem el partit del OK Lliga Plata del dissabte a la tarda, a les 19.45h al nostre Pavelló, que jugarà amb el HC LICEO. Un il·lustre visitant en un Sant Feliu que necessita el suport i ànims de tots! Amunt i Avant Sant Feliu!

El altres equips juguen diumenge, amb interessants i decisives fases eliminatòries de les respectives lligues. Al nostre Pavelló:

11.15h Alevins amb Taradell

16.30h Juvenils amb Montbui

18.00h Infantils amb Sant Ramon

I de sènior destaquem a les 12.45h el Femení 2a Catalana que juga al Pavelló amb l’Andorra HC i el 2ª Catalana que visita al Castellar a les 19.00h.

Esperem que seguiu i animeu els nostres equips!

CHP Sant Feliu

Propers partits d’hoquei d’aquesta setmana

Us informem dels propers partits d’hoquei patins dels equips del nostre Club Hoquei Sant Feliu de divendres 30, dissabte 1 i diumenge 2 de desembre de 2018.

Us destaquem el partit del Segona Catalana que el dissabte a la tarda, a les 19.45h al nostre Pavelló, que jugarà amb el CP Manresa.

Amunt i Avant Sant Feliu!

CHP Sant Feliu

Aquest dissabte tarda important partit del Sant Feliu OK Plata al Pavelló

En el que serà la 6a jornada de la lliga 2018-2019 de la OK Plata, segona màxima categoria del hoquei patins a Espanya, el nostre primer equip disputarà el partit d’hoquei patins de la jornada al nostre pavelló municipal Francesc Cassart i Roca. L’inici del partit està previst a les 19.45h de dissabte 24 de novembre de 2018.

L’equip rival serà el Cafes Novell CP Vilafranca que ha fet un gran inici de temporada i que es trobada en aquesta sisena jornada en segona posició i 9 nou punts, després de tres victories i dues derrotes. El Sant Feliu, amb un començament irregular, es troba en tretzena posició, “segon per la cua”, amb tres empats i dues derrotes.

El nostres jugadors i afició estan preparats per donar el millor de si i fer un bon joc, sols ens faltaràs tu que també vinguis a animar el Sant Feliu i entre tots fem un bon partit i un bon resultat.

Amunt i Avant Sant Feliu!!!

Propers partits d’hoquei d’aquesta setmana

Us informem dels propers partits d’hoquei patins dels equips del nostre Club Hoquei Sant Feliu d’aquesta, que comencen avui dimecres 21 amb els Veterans que visiten Manlleu, el divendres 23 amb els Alevins que tenen un interessant “Derby” a Caldes, i el dissabte 24 i diumenge 25 tota la resta de partits, excepte Benjamí B, Fem14, Mini Fem i Escola que aquesta setmana descansen.

Aquesta setmana el primer equip OK Plata juga el dissabte al nostre Pavelló, a la tarda a les 19.45h amb el Cafès Novell CP Vilafranca. Esperem en aquesta partit veure bon joc del nostre equip i tan de bó gaudir de la esperada primera victòria de la temporada. Així doncs tots cap al Pavelló a animar el Sant Feliu!

Amunt i Avant Sant Feliu!

CHP Sant Feliu

Fes-te voluntari dels World Roller Games del proper any

Des del CHP Sant Feliu us fem ressò i us animem a participar en els propers World Roller Games que es faran a Barcelona el proper juliol de 2019.

Aquesta serà una festa mundial del patí i l’hem de viure tots com a voluntàris o espectadors, val la pena que tots ens hi involucrem per tal que sigui un gran èxit.

ROLLER TEAM
Sigues protagonista!
Vine a formar part del Roller Team
Convidem a tots els esportistes i amics dels esports roller a participar en la gran festa de la roda petita que seran els WRG.

La cita és el juliol de 2019 a Barcelona, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i Vilanova i La Geltrú.
 
Inscriu-te a través de wrg2019.com o escriu-nos a
volunteers@wrg2019.org si vols assistir a
alguna sessió informativa

Us preguem que feu extensiva aquesta informació als membres del vostre club.
Farem gran la roda petita!

ROLLER TEAM
Sigues protagonista!