Partits d’hoquei del proper cap de setmana dissabte 21 i diumenge 22

 

Us informem dels partits d’hoquei patins dels equips del nostre Club d’aquest proper cap de setmana dissabte 21 i diumenge 22 d’octubre, que seran:

Després del inici de la Lliga 1ª Nacional Espanyola el passat cap de setmana en un igualat partit a Manlleu, el nostre Primer equip juga el primer partit de la temporada al nostre Pavelló, dissabte a les 19.30h.

Hem de ser tots al Pavelló a Animar, Amunt i Avant Sant Feliu!

CHP Sant Feliu

18 d’octubre de 2017

COMUNICAT 3 Oct


El CHP Sant Feliu s’adereix a l’aturada de demà 3 d’octubre i suspèn totes les seves activitats com resposta a les agressions dels drets civils i democràtics que ha sofert la societat civil catalana.

CHP SANT FELIU

Arranca temporada amb Assamblea de Socis i Junta Renovada

El passat dijous 6 de setembre a les 20h es va celebrar la Assamblea General de Socis a la Sala d’Actes del Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines. Un nombrós grup de socis (36) van assistir i participar a l’Assamblea, en la que es van repassar la passada temporada 2016-2017 i es van presentar els projectes per la nova temporada 2017-2018.

Destaquem entre els acords presos, la renovació de la Junta Directiva que després de 4 anys calia renovar i que va ser aprovada per unanimitat. El fins ara president Xavier Vallcorba passarà a ser vocal de la nova Junta i el nou president serà Josep Pineda, fins ara secretari. Hi ha novetats també en la secretaria i el tresorer, el nou secretari serà Àlex Martí en substitució de Josep Pineda i el nou tresorer l’Albert Palay en substitució de l’Albert Cuspinera. El nou president va agrair la bona feina de la Junta sortint i va demanar treball i confiança per seguir portant el Sant Feliu millor i més lluny. Com a vocals de la Junta hi haurà: Ferran DachsJhonny Dapena, Ton Falqués, Pere Minguillón, Mònica Pamplona, David Piera i Xavi Vallcorba.

Important també l’acord sobre la modificació de les quotes mensuals i els descomptes. Les noves quotes mensual seran efectives en la propera quota del mes d’octubre:

  • Jugador No Federat seran de 25€
  • Jugador Federat: 50€
  • Descomptes per germans: 25%

L’assemblea es va acabar sobre les 21h després d’agrair a tots els assistents la seva presència i participació.

Des de la nova Junta es demana si teniu cap proposta o comentari, no dubteu en fer-nos-la arribar. Podeu escriure a info@chpsantfeliu.cat

Amunt Sant Feliu!!

CHP SANT FELIU.

www.chpsantfeliu.cat

COMUNICAT

Amb els fets succeïts avui, el CHPSF mostrar el seu suport a les persones, entitats i institucions catalanes condemnant qualsevol acte que comprometi l’exercici de drets civils, la llibertat d’expressió, la democràcia i el dret a decidir.

CHP SANT FELIU

Inici de Lligues, propers partits d’hoquei, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre

Aquest proper cap de setmana inici de les lligues en la majoria de categories, excepte el primer equip en Primera Espanyola en que encara es fa pretemporada amb la Copa Penedes.

Així doncs us informem dels propers partits d’hoquei patins que disputaran els nostres equips, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre, que seràn:

CHP Sant Feliu

Bona Festa Major! Ens trobareu a les Barraques!

Sant Feliu de Codines!

El Club Hoquei Sant Feliu us desitja Molt Bona Festa Major!

El Club us convida a visitar la barraca de Festa Major que com cada any prepara, veniu a visitar-nos i a gaudir de la Festa Major amb el Hoquei!

Els que ens volgueu ajudar a preparar-ho sereu benvinguts, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Aprofitem l’avinentesa per recordar-vos el partit de Festa Major “8è Trofeu Lluís Vallcorba” que disputarà el nostre primer equip amb el CHP Taradell, serà dissabte dia 16 a les 18:00 al Pavelló Municipal d’Esports “Francesc Cassart i Roca”. Us esperem en aquest primer partir que servirà de presentació i per donar el tret de sortida a la pretemporada del Hoquei!

A continuació us posarem junt amb el cartell de la Festa Major de Sant Feliu de Codines els horaris dels partits de la setmana, ordenats per equips i després per horaris.

8è Mermorial Lluís Vallcorba dissabte 18h al Pavelló

Aquest proper dissabte es disputarà el 8è Trofeu Lluís Vallcorba entre el primer equip del CHP Sant Feliu i el CP Taradell. Abans del partit, que serà puntuable per la Copa Penedès, es presentarà el primer equip del Sant Feliu. El partit també forma part del programa de la Festa Major que es celebrarà aquest proper cap de setmana a Sant Feliu de Codines.

Us esperem a Tots al Pavelló i us Desitgem Bona Festa Major.

Així mateix també hi ha altres equips que aquest proper cap de setmana també tindran partits:

CHP Sant Feliu

 

… Fi de Vacances… Arranquem! Assamblea de Socis!

Ja tornats de les vacances! Esperem que hagueu passat molts bons dies i que hagueu pogut carregar bateries al màxim, comença una nova temporada que esperem que sigui molt especial i plena d’éxits!

Arranquem temporada a més de amb els entrenaments, amb la convocatòria de l’Assamblea General de socis del Club pel proper dijous 7 de setembre de 2017 a les 19:30h amb primera convocatòria i a les 20:00h  en segona convocatòria. Es farà a la Sala d’Actes del Centre Cívic La Fonteta de San Feliu de Codines.

L’ordre del dia que proposa la Junta Directiva és el següent:

  • Tancament temporada 2016-17. Econòmica i Esportivament.
  • Renovació Junta Directiva.
  • Revisió de quotes.
  • Uniformitat del jugadors en entrenaments i partits.
  • Presentació temporada 2017-18. Econòmica i Esportivament.

Us hi esperem!

 Així mateix us recordem que el proper dilluns 4 de setembre a la tarda hi haurà les revisions mèdiques al Pavelló, tots/es els/les jugadors/es que haguem de fer fitxa a partir de juvenils (nascuts abans 2011) us heu de revisar. Contacteu amb nosaltres per reservar hora. En el cas que ja tingueu el certificat mèdic ja el podeu fer arribar al vostre delegat.

 CHP Sant Feliu

www.chpsantfeliu.cat