Cinquens i màxims golejadors de la lliga

Els de David Cáceres rematen la feina amb una golejada històrica.

Instant d'un dels gols d'Oriol Vivet.  Foto: Ton Falqués

Instant d’un dels gols d’Oriol Vivet.

Partit sense massa història el que es va viure a Sant Feliu aquest cap de setmana amb la visita del cuer, el Raspeig, que nomes ha fet cinc punts a la lliga.

A diferència de l’anada, que va ser un partit complicat pels codinencs, l’equip vallesà va regalar una golejada als aficionats que es van acostar al Francesc Cassart.

A la primera part, domini absolut codinenc que va arribar a la mitja part guanyant per 7 a 0.
A la segona, quan el Sant Feliu ja guanyava per 9 a 0, Cáceres va donar 15 minuts al porter suplent Enric Parellada. Quan el marcador ja era d’11 a 0, el Raspeig va fer el de l’honor de penal. El compte golejador el va tancar Adrià Parellada fent el 14 a 1.
L’equip acaba 5è a la classificació, i l’any que ve lluitarà per ser a la màxima divisió nacional de l’hoquei.