Crònica del Sant Feliu – Lloret

Crònica publicada a El 9 Nou del 9 de febrer de 2015

El líder cau davant d’un intens Sant Feliu

El primer “zero” de Turon i un Vila pletòric claus en la victòria.

La millora del joc de l’equip de David Cáceres es va corroborar dissabte amb la victòria contra el Lloret, líder de la categoria.
El Sant Feliu va sortir molt concentrat, i al primer minut ja va generar diverses ocasions de g20150209_9Nouol, i controlava el partit. El Lloret entre espès i superat per la situació, anava a remolc dels codinencs i al minut 6 de partit Vila feia el primer pels codinencs amb una jugada marca de la casa.
Després del gol, els de la Selva, tot i seguir amb el seu joc lent i poc vertical van començar a crear perill a la porteria de Turon amb un recital de xuts exteriors, però cap va obrir el marcador visitant.
A la segona part, el guió va ser el mateix, i només les faltes d’equip semblava que podrien canviar el marcador, tot i algunes bones ocasions per cada equip. Però ni així. El Sant Feliu va errar la seva i el Lloret no va arribar completar el cicle.
Els minuts finals però, amb un resultat tant ajustat van ser d’infart. Només una defensa exquisida dels codinencs van poder assegurar els 3 punts, que a falta de 2 segons pel final i amb el Lloret abocat a la porteria de Turon, va fer el segon gol obra del Ros.
Amb aquest resultat l’equip guanya una nova posició i es col•loca cinquè a la classificació, però lluny encara dels lloc d’ascens.

 

 

 

Tags:, , , , , , , , , , , ,