Victòria de prestigi a Arenys

L’efectivitat golejadora i un Turon immens resulten claus pel triomf

Foto: Àlex Mir

Foto: Àlex Mir

Desplaçament molt complicat el que enfrontava el CHP Sant Feliu amb el CE Arenys de Munt aquest cap de setmana. El partit va començar molt de cara pels codinencs: als 40 segons de partit, Povedano feia un gol des de 20 metres i posava el Sant Feliu per davant. Aquest gol, lluny d’afavorir els visitants, va fer que la seva atenció baixés i l’Arenys va agafar el domini del partit aconseguint l’empat amb una jugada desafortunada. La resta de la primera part els visitant van patir molt i l’empat era gairebé un premi per l’equip vallesà.
Els segons 25 minuts van començar amb un canvi defensiu que va resultar clau per al transcurs del partit. Valls va fer l’1 a 2, però ràpidament els locals van empatar el partit a dos i amb una jugada boja es posaven per davant (3-2). En aquest punt, el Sant Feliu va començar a agafar el control del partit. Povedano amb un xut exterior i Ros feien el 3 a 4 que donava avantatge als visitants. Els últims cinc minuts van ser molt oberts, i Povedano va fer el gol de la tranquil·litat. El partit es va acabar amb una obra mestre de Ros que va fer el 3 a 6 final.
Amb aquest resultat, el Sant Feliu queda a cinc punts de la zona d’ascens i rep la setmana que ve el líder de la categoria, el CH Mataró.

Crònica publicada a “El 9 Nou” de dilluns 31 de març de 2014

Tags:, , ,