Afinats de cara a porteria

Ros encarrila la victòria local en un partit marcat per la tensió de l’anada

Després de la derrota de la setmana passada a A Corunya, l’equip de Cáceres afrontava el partit amb l’Areces, com una autèntica final; amb una derrota, s’escapaven totes les opcions de lluitar per estar a la part alta de la classificació.

El ritme del partit va ser bastant lent en tot moment fruit del joc plantejat per l’Areces. Al minut 7 de partit, Fredy Hinojal posava per davant els condinencs amb un gol de penal; i, 5 minuts més tard, Ros eixamplava distancies fent el 2 a 0. Amb aquest gol, el Sant Feliu es va relaxar i va deixar entrar l’equip visitant al partit concedint un penal que van transformar. Tot i això, abans del descans, Povedano feia el 3 a 1.

A la tornada de vestidors, l’Areces es va posar a 1 gol del Sant Feliu (3-2) que va començar a tenir dubtes en el joc. Després d’uns minuts de descontrol, Vivet, Ros i Valls posaven les coses al seu lloc fent el 6 a 2 en només 8 minuts. El gol de l’Areces a 7 minuts del final no va inquietar els locals i Ros, a falta de 2 minuts, completava el seu hat-trick i reafirmava la victòria. Amb aquest triomf, el Sant Feliu es prenia la venjança del partit d’anada, marcat pels incidents al final del partit provocat per l’entrenador asturià.

Acabada la jornada 19, el Sant Feliu es 6è a 7 punts de la zona d’ascens. La setmana que ve tenen una visita complicada a la pista de l’Arenys.