El CH Sant Feliu s’endolla tard i ho paga amb la derrota

Les polèmiques decisions arbitrals tallen les ales als vallesans davant el Barça

El CH Sant Feliu va perdre aquest dimecres en la visita a la pista del FC Barcelona (5-3), en un partit en què els vallesans van trigar a ficar-se en el partit; això va donar avantatge als blaugrana i la reacció posterior dels visitants va ser tan bona com insuficient.

IMG_8693

Dos factors van enterbolir la concentració del Sant Feliu als compassos inicials: d’una banda, la manca de costum de jugar un partit entre setmana (era un matx ajornat de fa dues jornades) i pel parquet fosc de la pista del pavelló Llars Mundet, que dificultava la visibilitat de la pilota. Mentre que el Sant Feliu intentava trobarse còmode en el partit, el Barça va marcar l’1-0 quan encara no s’havia jugat el primer minut de partit; i quatre minuts després, els locals van tornar a treure petroli del desconcert vallesà per fer el 2-0. A partir d’aquest moment, el Sant Feliu va agafar el control del partit i va començar a generar ocasions, que van fructificar en el 2-1 de Povedano, resultat amb què es va arribar al descans.

A la represa, el Sant Feliu dominava però sense mossegar gaire i amb dubtes en defensa, un dels quals va acabar en el 3-1. Els àrbitres van començar a assenyalar faltes a tort i a dret, que es van traduir en tres faltes directes a favor del Barça. El 4-1 local semblava  sentenciar el partit, però el Sant Feliu va fer dos gols que van posar emoció al final, però els blaugrana van sentenciar al contraatac.