Ensopegada per començar

Al Sant Feliu li sobren 8 minuts per endur-se la victòria a Arenys

Després de sis setmanes de pretemporada, el primer equip del club ha començat la seva participació a la primera divisió espanyola, i era un bon dia per veure en acció els nous fitxatges de l’equip.

IMG_8694v2La visita a la sempre complicada pista de l’Arenys ha començat de cara quan tot just començat el partit Oriol Vivet i un dels nous, l’Aleix Vera, feien el 0 a 2.
Gràcies a les bones parades de Pere Turon i a una defensa ben posada s’ha pogut arribar a la mitja part amb aquest marcador.

A la represa, i amb l’Arenys abocat a la porteria de Guillem Castellvell, Marc Roca ha fet dos gols amb pocs instants i ha empatat el partit.

En l’intercanvi de gols següent el primer d’anotar ha sigut el Sant Feliu i Fredy Hinojal ha fet el 2 a 3. Després de superar una inferioritat numèrica, l’Arenys ha tornat a empatar a 3 de falta directa, però en un moment, primer Vivet i després en Marc Fajas, eixamplaven el marcador fins al 3 a 5.

Tot semblava de cara quan a falta de 8:40 pel final l’Aleix Vera podia sentenciar el partit de falta directa, però un mal control al moment de llençar-la ha canviat el signe del partit.

L’Arenys s’ha llençat amb tromba contra la porteria d’en Guillem i en poc més de 4 minuts han aconseguit capgirar el marcador, amb 4 gols de Gerard Cusachs.

El Sant Feliu ha desaparegut de la pista i Truyols ha fet el novè pels locals. A la desesperada i a falta d’un minut Fredy Hinojal ha fet l’últim gol del Sant Feliu deixant al marcador el 9 a 6 final.

Derrota dura però que ha de servir per aprendre dels errors. Durant 42 minuts, el Sant Feliu ha sigut capaç de plantar cara a l’Arenys, un dels candidats clars a l’ascens de categoria.Dissabte a les 19:30 tocara empènyer tots junts per sumar els primers punts de la temporada contra el Palafrugell. No serà fàcil! Hi hem de ser tots!!