Golejada balsàmica del Sant Feliu

Victòria en un partit trampa davant d’un Vilanova que estrenava entrenador

El Sant Feliu aquesta setmana va tornar a mostrar la seva millor cara contra un rival ferit. El Vilanova, ex-OKlliga venia d’encaixar un 0 a 7 i d’un canvi d’entrenador aquesta setmana.

Marc Vila rematant a porteria  (Foto: Núria Vila)

Marc Vila rematant a porteria
(Foto: Núria Vila)

Conscients d’això els homes entrenats per David Caceres, van sortir molt concentrats i quan només s’havia disputat 90 segons, Roger Valls feia el primer pels codinencs.
Els primers minuts van ser de domini local i Oriol Vivet feia el segon al minut 14. Després d’algunes bones ocasions blanc-i-vermelles, que haurien pogut deixar el partit molt encarat, el Vilanova semblava despertar i feia el 2 a 1. Tot i això, a falta de 5 minuts pel descans, Vivet feia un dels gols de la temporada amb un ràpid contra-atac individual espectacular.

El gol abans de descans va deixar els del Garraf molt tocats, i al primer minut de la segona part Marc Vila gairebé sentenciava el partit amb el 4 a 1. Minuts d’impàs però de domini codinenc, que van protagonitzar bones ocasions i al mateix minut que a la primera part Vivet segellava el seu Hat-Trick. Als minuts finals, tot i un solitari gol del Vilanova, l’hoquei va ser just, i tant Sergi Fajas com sobretot Adria Parellada que debutava aquest any amb el primer equip, van tenir el premi del gol, tancant el marcador amb el 7 a 2 final.

La golejada deixa el Sant Feliu a mitja taula a 7 punts de la zona d’ascens i anima al aficionats codinencs abans de l’històric derbi amb el Caldes el dissabte que ve a les 8 del vespre.

Resum del partit per Canal Blau (Inclou Vídeo)