Localització

El Club Hoquei Sant Feliu juga al Pavelló Municipal “Francesc Cassart”, que es va reformar recentment, amb una pista reglamentària, grada, vestidors i servei de bar.

El Pavelló “Francesc Cassart” es troba a la Zona Esportiva de Sant Feliu, molt a prop de l’Institut, el Camp de Futbol, les pistes de Tennis i les Escoles Públiques. És el carrer Ronda dels Esports, s/n, de Sant Feliu de Codines, Barcelona.

Si voleu arribar-hi amb la guía de un GPS indiqueu les coordenades de latitud 41,695207 i longitud 2,166103. Si voleu buscar-ho a través de Google Maps aquí us posem l’enllaç:

Podeu trobar més informació del pavelló i de Sant Feliu de Codines a la web de l’Ajuntament: http://www.santfeliudecodines.cat/sant-feliu/guia-del-municipi

Si veniu a jugar a Sant Feliu aprofiteu per gaudir del nostre poble i els seus atractius, hi ha molts bons restaurants i bars, llocs molt agradables i un entorn en plena natura amb boniques vistes. Són molt recomanables entre altres les visites al Cim d’Aguiles, Sant Miquel del Fai, Solanes, el Cosonell,  la ruta de les fonts, el Museu de Can Xifreda, el Museu del Rellotge, el Parc Usart, el Parc Xifreda, Gallifa i les termes romanes de Caldes de Montbui. Gaudiu de l’hoquei i de Sant Feliu!