Activitats del Club: dinar fi temporada i partits proper cap de setmana

Aquest dissabte farem el ja tradicional arròs de final de temporada que compartirem tot el Club: jugadors, tècnics, delegats, socis, familiars i amics en el que us hi esperem. Serà dissabte 28 a les 14:30h al Pavelló. Tots els que volgueu venir podeu reservar al dinar al mail de club: info@chpsantfeliu.cat, o podeu parlar directament amb l’Imma : 610 87 22 34. Per anar bé ens ho haurieu de dir avui dimecres 25 de maig.

El Menu del dinar serà paella de peix, beguda, Postre gelat Comtessa, cafè i xupito. Si algú necessita algun menjar o dieta especial que ho digui. El preu serà per adult de 10 Eur i per menors de 16 anys 7 Eur.

Esperem-hi ser-hi tots al dinar, Som-hi Sant Feliu!

Així mateix us informem dels partits d’hoquei patins dels equips del nostre Club Hoquei Patins Sant Feliu de Codines que es disputaran el proper cap de setmana, dissabte 28 i diumenge 29 de maig de 2016.

La majoria dels equips ja han acabat la temporada, però la base encara té pendents alguns partits que seràn:

  • Benjamí, Copa Barcelona, 33è a 36è classificat, partit el dissabte a les 17:00h al nostre Pavelló amb el Vilassar HC.
  • Pre-Benjamí, Copa Barcelona, 17è a 20è classificat, partit el dissabte a les 18:00h al nostre Pavelló amb el CP Vilafranca Capital del Vi.
  • Pre-Benjamí Iniciació, Copa Barcelona, 2a eliminatòria, partit el diumenge a les 17:00h al nostre Pavelló amb el CP Congrés.
  • Pre-Benjamí, Copa Barcelona, 17è a 20è classificat, partit el diumenge a les 18:15h al nostre Pavelló amb el Manlleu.

Serà fantàstic si sigueu i animeu als nostres jugadors i equips a fer un bon joc i gaudir de bons partits d’hoquei patins!

El quadre horari dels partits serà:

Amunt i Avant Sant Feliu!

CHP Sant Feliu

www.chpsantfeliu.cat

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,