Arriba el CODIC! Demà i dissabte tots al Pavelló!

Ja és a punt de començar la 2a edició del CODIC, el Codines International Cup, el torneig internacional de hoquei patins en categories d’hoquei base Prebenjamí i Benjamí, entre 8 i 12 anys d’edat !

Demà divendres 30 i dissabte 31 de març tots hem d’anar al nostre Pavelló Francesc Cassart i Roca!

El CODIC s’iniciarà avui dijous 29 de març a les 19.00h amb la recepció del equips al Pavelló i amb una “ginkama” i activitats pels jugadors. El divendres els partits seran de 10.00h a 19.00h i es jugaran simultàniament al Pavelló  com a la pista exterior. El dissabte els partits seran de 10.30h fins a les 18.00h també al Pavelló i la pista exterior. El torneig consisteix en una lliga de classificació i en unes fases finals per les dues categories. Les fases classificatories acabaran el dissabte al migdia i a partir de les 16:00h es disputaran les finals, amb partits per la 3a i 4a posició i gran final, per les dues categories. En la pista exterior es disputaran les finals de consolació, 5a i 6a posició, i 7a i 8a posició. El dissabte a les 18:30h hores al Pavelló es farà la cerimònia de lliurament de premis i de cloenda del torneig

En PREBENJAMÍ, per jugadors/es de fins a 10 anys, tindrem els equips distribuïts en dos grups:

Grup A: PHC SANT CUGAT, JMJ Jesús, María i Josep i MANCHESTER RHC i CHP SANT FELIU A.

Grup B: UE HORTA, APG BIERZO i SANTUTXU HT i CHP SANT FELIU B.

En BENJAMÍ, per jugadors/es de fins a 12 anys, tindrem els equips distribuïts en dos grups:

Grup A: CT BARCINO, CH MATARÓ, SANTUTXU HT i CHP SANT FELIU A.

Grup B: CP TORRELLES, CP MANLLEU, HOCKEY CVE i CHP SANT FELIU B.

Entre les fases de lliga i de finals es jugaran divendres 36 partits i dissabte 15, en total 51 partits. Com heu vist els Clubs participants son: PHC SANT CUGAT, JMJ Jesús, María i Josep, MANCHESTER RHC, UE HORTA, APG BIERZO, SANTUTXU HT, CT BARCINO, CH MATARÓ, SANTUTXU HT, CP TORRELLES, CP MANLLEU, HOCKEY CVE i CHP SANT FELIU. Per procedències destaquem Club com el Manchester RHC de la ciutat anglesa del mateix nom, el Santutxu HT de Bilabo (Vizcaya, País Barc), El APG Bierzo (Castellà i Lleó) el Hockey CVE (Boadilla del Monte, Madrid). Serà un gran torneig d’hoquei base!!!

El dissabte a les 14.00 es farà una arrossada popular de germanor.

A la web veureu que hi ha un apartat al menu “CODIC” que us portarà directament a la web amb tota la informació d’aquesta propera 2a edició aquest any 2018:

CODIC 2018

Esperem que vingueu i animeu a tots aquests joves jugadors/es que de ben segur ens faran gaudir a fons del nostre esport del hoquei patins. Hi haurà servei de bar i de menjars. Recordeu que com en l’edició anterior a més de molt bon hoquei hi haurà moltes més sorpreses i activitats!

Resumint les principals dades

DIJOUS 29 – 19.00h al Pavelló recepció d’equips, “ginkama” i activitats. Inici del CODIC

DIVENDRES 30 – 10.00h inici dels partits al Pavelló i la pista exterior. 19.00h fi dels partits i de la primera jornada del CODIC.

DISSABTE 31:

  • 10.30h Inici dels partits al Pavelló i a la pista exterior
  • 14.00h Arrossada de Germanor
  • 16.00h Partits de Fases Finals
  • 17.30h Finals del Torneig
  • 18.30h Lliurament de Treofeus i Cloenda i Fi de la segona jornada i del CODIC

Aquí us posem els quadres i horaris de joc previstos:

CHP Sant Feliu

 

Tags:, , , ,