Carta de Comiat d’en David Càceres

Aquest dimecres el CHP Sant Feliu ha fet oficial que l’actual entrenador del primer equip David Càceres no seguirà al capdavant de l’equip la temporada que ve. El David ens ha fet arribar aquesta carta per tots vosaltres. Et desitgem molta sort míster!

S’acaba una etapa, una etapa de 5 anys la qual m’ha ensenyat com de difícil és ser entrenador, i he descobert la solitud d’haver de decidir coses pel bé comú, i que moltes vegades no agraden a tothom.

A Sant Feliu he viscut 5 anys meravellosos, amb moments bons i moments dolents, però m’he sentit un més de l’equip i el balanç es boníssim.

Vull agrair al Pere Turón el fet que penses en mi per poder entrenar el Sant Feliu i vull destacar la seva gran generositat.

Al Xavi Vallcorba, “el Presi”, pels 4 anys que hem compartit. Més que el meu president vas ser, en tot moment, un amic i vas respectar al màxim la meva feina.

Al Pineda, actual president, per deixar-me gaudir un any més d’aquest club.

Durant aquest 5 anys han passat bastants jugadors pel club, però voldria destacar els que m´han acompanyat durant les 5 temporades, i que han fet les mil-i-una per poder aconseguir competir cada any, en tots els aspectes, i sobretot han cregut amb el míster al 1000%. Moltes gràcies Roger, Pere, Marki, Bruguer i Fredi.

A en Ton, per les xerrades que hem tingut, sobretot en el moments més complicats, i les pallisses que has hagut d’aguantar quan estava ratllat, i el teu treball perquè pogués tenir els vídeos el més ràpid possible.

El Josep i el Joan, sense vosaltres el dia a dia hagués sigut impossible i, només vosaltres sabeu el que penqueu perquè mai falti de res.

I per últim a l’afició, per estar al nostre costat en tot moment, sobretot en els moments dolents.

Em queda l’espina clavada de no haver estar capaç de tornar el sant Feliu a l’OK-Lliga, però espero que aviat hi pugueu tornar!!

Molta sort CHP Sant Feliu! Sempre seràs el meu club!

 

AMUNT SANT FELIU !!!!!

David Càceres

Tags: