El Club a la Factory Shopping Night

Benvolguts socis i amics,

Aquest dissabte dia 13 de setembre l’Hoquei va de Copes!!

La 2ª edició del Factory Shopping Night a la antiga fàbrica de Can Comas tindrà força novetats respecte l’any passat: més establiments, més espai, més activitats, més música i sobretot la nova barra de bar del Hoquei.

Veniu a passar una estona, us hi esperem a tots des de les 18:00h fins…..

+ info ahttp://www.santfeliudecodines.cat/actualitat/agenda/2014/09/13/2n-factory-shopping-night

Salut!

CHP SANT FELIU.

—————————————————————————————————————————

El proper dissabte 13 de setembre de 2014 hi haurà l’esperada 2a. Edició de la Factory Shopping Night.

A la fàbrica de Can Comas, al cor de Sant Feliu, aquest especial esdeveniment combina lo millor de Sant Feliu. El Club Hoquei hi serà present portant la barra de un Bar que serà la sensació de la Factory.

Per això us esperem a tots a la Factory Shopping Night i recordeu passar per la Barra del Hoquei! Fins dissabte!

Dia i hora: dissabte 13/09/2014 a les 18:00

Lloc: Fàbrica de Can Comas (C/ Rector Tomàs Vila)

Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Codines amb la col·laboració dels establiments comercials de Sant Feliu de Codines adherits.

Viu una nit de festa i fes les teves compres en un espai original i creatiu, a l’antiga fàbrica de Can Comas de Sant Feliu de Codines. Gaudeix de la 2a edició del Factory Shopping Night, una activitat de dinamització comercial, que organitza l’Ajuntament amb el suport dels establiments adherits, la Diputació de Barcelona i l’ajut de Llei de Barris, sota la marca Codines Centre Comercial.

Dissabte 13 de setembre, de 6 de la tarda a la matinada, vine a Can Comas. Els establiments oferiran els últims productes de temporada i les novetats de la següent. Hi haurà estands d’alimentació i també de roba i complements, així com també un espai d’oci amb barra i discjòquei Markiii.

Vine a Can Comas, vine al Factory Shopping Night. Viu una nit de festa amb nosaltres!

20140913_Factory_SFC

 

Tags:, , , , , , , ,