El primer equip del Sant Feliu disputarà la Copa Penedés com a Pre-Temporada

La Biblioteca de Tordera va acollir el dimecres 20 de juliol el sorteig de la 3a Copa EsportsPenedès.cat de Primera Estatal en què enguany hi participen 9 equips que es distribuiran en dos grups, el Nord i el Sud.

El Grup Nord compta amb quatre equips (CH Palafrugell, CE Arenys de Munt, Shum Frit Ravich, CP Tordera) que disputaran tres jornades.

El Grup Sud té cinc equips (FC Barcelona Lassa, CHP Sant Feliu de Codines, CP Vilanova, CP Calafell, HC Alpicat) que viuran cinc jornades, quatre de les quals les jugaran i una la descansaran.

La competició arrencarà la setmana del 5 de setembre i la Fase Final es viurà el diumenge 2 d’octubre al Pavelló Parroquial de Tordera. La jornada final comptarà amb la participació dels dos primers classificats de cada grup que es creuaran per disputar les semifinals al migdia i els guanyadors es disputaran el títol a la tarda.

(font: http://www.esportspenedes.cat/ep/index.php/copaep)

El primer equip del CH Sant Feliu disputarà aquest torneig com en les altres dues edicions anteriors com a Pre-Temporada. Possiblement el primer partit és jugarà el dissabte dia 17 al Pavelló de Sant Feliu i coincidirà amb la Festa Major.

La temporada de Primera Divisió Espanyola començarà pel primer equip el diumenge 9 d’octubre amb un difícil desplaçament a Arenys de Munt, per tan caldrà bé molt bons entrenaments i preparar bé la temporada per poder disputar la competició amb bones condicions.

Amunt i Avant Sant Feliu!

Tags:, , , , , , , , , , , , ,