El retorn del Gran Capità

La precipitada marxa de Povedano fa que Cáceres li proposi a Vila el retorn.

Els esdeveniments s’han precipitat. Tot i que ja tenia previst tornar a entrenar, tot s’ha accelerat i sembla que la temporada que comença el 8 de setembre ens portarà un gran retorn. Marc Vila, capità moltes temporades del Primera Nacional Espanyola i a l’OK Lliga, es tornarà a posar els patins.

Marc Vila, a la Copa del Príncep

Marc Vila, a la Copa del Príncep

La baixa de Vila la temporada passada va ser de les més sensibles que hi va haver, ja que es tracta d’un jugador amb gairebé 25 anys de trajectoria al club, sent màxim golejador del primer equip diverses vegades i capità de l’equip que va ascendir a l’OK Lliga.

La pressió i un cert cansament de tants anys d’alta competició van fer que Vila, un cop consolidat el projecte de David Cáceres que garantia la competitivitat de l’equip després del descens d’OK Lliga, decidís penjar els patins.

De totes maneres, la presència del Marc entrenant amb el primer equip a patir del gener no va ser estranya, i el cuc de la competició se li va despertar, disputant gran part de la segona volta amb el Segona Catalana.

La precipitada marxa de Marc Povedano al Mataró ha fet que David Cáceres li hagi proposat la plena reincorporacó a Vila, que no ha dubtat gens. Per tant, Cáceres comptarà un altre cop amb una plantilla de 9 jugadors de pista.

Només ens queda un dubte, i és resoldre el misteri de saber quin dorsal lluirà el Marc, ja que el seu 4 el porta actualment Ramon Altayó, però això és ben bé el de menys. Tornar a veure el doble ganxo que ens ha donat tantes alegries està per sobre de tot.