El Sant Feliu manté tota la plantilla

La renovació de David Ros consolida el projecte de cara la temporada que ve

La renovació anunciada per el club hoquei patins Sant Feliu de l’entrendor David Cáceres per la pròxima temporada, ha sigut el desencadenant pequè ell mateix i la directiva del club s’hagin posat a treballar per poder confeccionar l’equip de la temporada 2014-2015.

Ros, Povedano i Hinojal en una acció de joc. Foto: Núria Vila

Ros, Povedano i Hinojal en una acció de joc. Foto: Núria Vila

Amb l’objectiu clar de lluitar per l’ascens a l’OK-lliga, Cáceres va fer saber a la junta encapçalada per Xavier Vallcorba que contava amb els mateixos jugadors que aquesta temporada.

Els primers en renovar van ser els jugadors amb més anys al primer equip com el porter Pere Turon, i els jugadors Ramón Altayó, Roger Valls, Marc Fajas i el jove Oriol Vivet, tots ells integrants de l’equip que va fer història aconseguint l’ascens a l’OK- lliga l’any 2012.

Per exprés desig de l’entrenador, el club ha hagut de treballar fort en les renovacions dels tres jugadors nous de plantilla de la temporada passada, Fredy Hinojal, Marc Povedano i David Ros, ja que la situació econòmica actual exigia bones dosis d’enginy per aconseguir-ho
El primer en donar el “si vull” al club va ser Hinojal, ja que dels tres és el més lligat amb el club, on n’ha estat entrenador de l’equip femení aquest any i el vinent passarà a ser-ne coordinador esportiu.
El segon en confirmar la seva continuïtat va ser Povedano, que després d’unes setmanes de dubte, va fer saber al club que estava disposat a intentar tornar a ser el “pixixi” de l’equip.

Que el fitxatge de David Ros per el Sant Feliu li va canviar la cara a l’equip, ho sap tothom que ha pogut seguir-lo al llarg dels mesos que ha estat a Sant Feliu. Fruit d’això i de la seva vàlua contrastada, ha fet que la renovació fos més difícil de tancar, però els vincles establerts amb el vestidor i l’oferta d’incorporar-se al club amb tasques de tecnificació, han convençut al torderenc per seguir portant un any més la samarreta blanc-i-vermella.
La plantilla Codinenca, la completaran els jugadors de la casa Adrià Parellada, Ton Falqués i Sergi Fajas, del qual se n’espera molt de cara l’any que ve.
L’equip gaudirà de les merescudes vacances fins el dia 6 de setembre, quan començarà la pretemporada de cara a preparar l’inici de la lliga el cap de setmana del 18 d’octubre.

Article aparegut a El 9 Nou de divendres 27 de juny