El Sant Feliu segueix sumant

Després de la derrota amb l’Alcoi, els codinencs es refan amb l’Alcobendas

IMG_8640

Aquest dissabte tornava l’hoquei al Francesc Cassart de Sant Feliu i no sabem si per l’horari o pel poc que hi havia en joc per part dels locals, però la primera part va ser poc lluïda.

El partit va començar amb un hoquei lent i amb poca definició, i no va ser fins al minut 9 de la primera part quan Ros va aprofitar el rebot d’un penal llençat per Hinojal per obrir el marcador. L’Alcobendas, que es jugava el descens de categoria, no va donar el braç a tòrcer i al cap de pocs instants, López feia l’empat a un. Els minuts que restaven de la primera van ser d’un joc espès, malgrat el domini dels codinencs.

La segona part, però, va canviar totalment de to. L’equip entrenat per David Caceres va començar a trenar bones jugades d’atac i es va abocar a la porteria visitant. A l’equador a la segona part, Valls va posar distància al marcador anotant dos gols en poc més d’un minut. Amb el 3 a 1 al marcador, els madrilenys es van veure obligats a sortir a buscar el Sant Feliu per mirar de reduir distàncies, i això ho van poder aprofitar els blanc-i-vermells per fer la sentència a 5 minuts del final quan Hinojal va fer el 4 a 1.

La victòria fa que els codinencs guanyin un lloc a la classificació, però ja sense opcions a l’ascens a OK lliga, que ja han certificat Manlleu, Mataró i Alcoi.

Article publica a El 9 Nou de dilluns 4 de maig de 2014.