Els Antics Jugadors del Sant Feliu en bona forma al Torneig Internacional de Les Franqueses

El passat divendres 1 i dissabte 2 de juliol s’ha disputat el Torneig Internacional d’Hoquei Patins de Les Franqueses. Al Pavelló de Corró de Munt el Club Hoquei Les Franqueses ha organitzat un torneig per diverses categories des d’iniciació fins a veterans amb la participació d’equipas portuguesos, d’Andalusia i de molts altres llocs. El Club Hoquei Sant Feliu va reunir un equip d’Antics Jugadors que van participar en la categoria de veterans. En el debut els veterans del Sant Feliu van jugar amb la Selecció d’Andalusia, que presentava jugadors que havien jugat a clubs com el Claret i el Irlandesas de Sevilla. L’endemà al migdia els codinencs van jugar amb el Stuart HC Massamá de Portugal, vigent campió de la lliga de veterans de Portugal. El partit va ser molt disputat i amb diferents alternatives i gràcies a la bona tècnica i formes que encara tenen els nostres ídols Casabayó, Romario i tots els altres, van aconseguir un marcador favorable per 8 a 7. Ja a la nit i com a cloenda de la categoria de veterans els nostres Antics Jugadors van jugar amb els amfitrions de Les Franqueses, en un partit plè de alternatives i de jugades interessants.

Els Antics Jugadors van destacar el gran ambient, esportivitat en el joc i magnífica organització del torneig. Les instal·lacions i intendència van estar molt ben preparades i assistides. Malgrat la calor de la jornada, amples zones de sombra amb un magnífic i atent servei de restauració i begudes van fer passar també bones sobretaules tan a jugadors com a familiars i amics. Des d’aquí felicitar als nostres amics de Les Franqueses per la organització i també als altres Club i equips, alguns dels quals van fer grans esforços per venir de lluny amb molts equips. En resum, des dels més menuts als més grans van gaudir d’un gran cap de setmana de l’esport del hoquei.

Així doncs gran cap de setmana pels Antics Jugadors que després d’aquests dos dies tan apretats ens anuncien unes llargues vacances i que no esperen tenir que fer res més fins d’aquí molts dies, malgrat els insistents i recurrents rumors que com cada any diuen que es formarà un equip per disputar el Campionat Oficial de Veterans. Sigui el que sigui, merescut descans pels veterans als que desitgem al igual que a tots Molt Bon Estiu!

Podeu veure les fotos també a la galeria de fotos de la web del club: https://www.chpsantfeliu.cat/galeria

Tags:, , ,