Horaris dels partits del proper cap de setmana primer d’abril

Ple de partits aquest cap de setmana primer d’abril, dissabte 2 i diumenge 3 d’abril de 2016, la majoria d’ells el pavelló a les tardes.

Gairebé tots els equips del Club tenen partits, molts del quals seran interessants i decisius, tan al nostre Pavelló com a fora.

El Primera Espanyola rep C.P. Rivas La Laguna el diumenge a la tarda a les 19:30h, molta atenció en el canvi de dia de joc habitual, juguen diumenge en comptes de dissabte.

El Primera Catalana el dissabte a la tarda, a les 20:00h reb al C.P. Vilafranca al Pavelló, per tan també gran partit d’hoquei al Pavelló el dissabte a la tarda.

El Juvenils en el grup F4 de la Copa Federació reben al nostre Pavelló el dissabte a les 18:30h al CP Olot.

L’Infantil en el grup F8 de la Copa Federació reben al nostre Pavelló el dissabte a les 17:15h al CP Olot.

El Benjamí en el grup C6 de la Copa TBCN reben al nostre Pavelló el dissabte a les 16:00h al JMJ (Jesús Maria Josep, un clàssic dels col·legis de Barcelona)

El PreBenjamí en el grup C6 de la Copa TBCN es desplaça a Santa Perpetua el dissabte a les 15:30h.

El PreBenjamí Iniciació A en el grup C4 de la Copa TBCN reben el diumenge a les 16:00h al CHP Bigues i Riells.

Pel que fa a les fèmines, el Primera Catalana Femení es desplaça el diumenge a la tarda a les 18:00h a Cassà de la Selva per jugar amb el Foment Deportiu Cassanenc. El Femení 16 al grup F2 de la Copa Federació es desplaça a Arenys de Mar per jugar diumenge a les 15:30h.

Els equips que aquesta jornada tenen descans són:

  • PreBenjamí Iniciació B en el grup C2 de la Copa TBCN.
  • El MiniFem en el Grup P1.
  • L’Escola

Així doncs jornada complerta de partits, destacant els que es jugaràn el dissabte a la tarda al Pavelló, a on tindrem un seguit de partits a partir de les 16:00h amb els Benjamí, Infantil, Juvenil acabant amb el Primera Catalana a les 20:00h. Tancarà la jornada el Primera Espanyola el diumenge a les 19:30h.

Amunt i Avant Sant Feliu!