Joventut al poder! Guillem Castellvell i Bernat Tobias, també segueixen

_MG_5143Després de les renovacions de l’entrenador David Càceres i dels jugadors Pere Turon, Roger Valls, Fredy Hinojal i Marc Fajas, avui ens ve molt de gust anunciar-vos al renovació de dues de les incorporacions d’aquesta temporada.

L’acord d’en Guillem Castellvell i en Bernat Tobias amb el club ha sigut practicament immediat i l’acord es va tancar en pocs minuts.

Bernat Tobias, que venia de jugar amb el Sant Cugat la temporada passada, ha reforçat el joc en atac del Sant Feliu i s’ha convertit en una peça important per David Càceres. El jugador de Sant Vicenç de Castellet opina que “acabi com acabi la temporada, aquest equip donarà molta guerra la temporada que ve. Estic molt content de formar-ne part un any més”

Amb en Guillem Castellvell estem davant d’un dels jugadors que més ha evolucionat aquesta temporada. De caràcter més aviat tímid, quan es posa a la porteria es transforma, i en les últimes jornades n’hem tingut bons exemples amb les seves bones actuacions. El jove porter de Sant Sadurní destaca “estic content i sorprès del bon rollo que hem tingut amb en Pere Turon, m’ha ajudat molt i li estic molt agraït. La rivalitat sana a la porteria ens ha ajudat a ser més forts”

Amb aquestes dues renovacions, Càceres ja compta amb sis jugadors confirmats per la temporada que ve, a l’espera de més novetats ben aviat.