La Lliga començarà a Arenys del 18 d’octubre

La tarda d’avui dijous 30 de juliol ha viscut el sorteig del calendari de la propera Lliga de Primera Divisió d’Hoquei Patins.

En un acte que ha començat a les 18:00h al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (Avinguda de l’Estadi, 60, 08003, Barcelona) la Real Federación Española de Patinage ha sortejat els calendaris de les primeres divisions del hoquei espanyol.

D’aquest sorteig hem conegut el calendari del nostre Club Hoquei Sant Feliu en què el nostre equip Sènior Masculí d’Hoquei Patins, “el Primer Equip”, debutarà a la sempre difícil i complicada pista de l’Arenys de Munt el diumenge 18 d’octubre a les 12:15h. El primer partit al nostre pavelló serà el dissabte següent dia 25 d’octubre a les 19:30h. amb el C.H. Palafrugell, club i equip que debuta a la Primera Divisió després d’aconseguir l’ascens aquesta mateixa setmana després de la renúncia de diferents equips de la Lliga Nord.

Aquí us posem el calendari complert del Club ja podeu descarregar de la web de la Real Federación, així com unes fotos d’aquest sorteig procedents del twiter de la Federación.

Coneixent el difícil calendari que ens espera, marxem de vacances i a carregar piles i al setembre tornarem carregats amb moltes ganes d’hoquei i de fer-ho més bé i millor.

Amunt i Avant Sant Feliu!

 

Tags:, , , , , , , , , , , , ,