La pitjor cara del Sant Feliu regala dos punts importants

Empat sense excuses contra el Burguillos

Semblava que la dinàmica del Sant Feliu començava a canviar després de dues victòries consecutives, però dissabte es van estavellar contra el debutant Burguillos de Badajoz.

Ros intenta superar el porter visitant  (Foto:  Núria Vila)

Ros intenta superar el porter visitant
(Foto: Núria Vila)

Lluny del que es podia pensar abans del xiulet inicial, el Burguillos no va ser un rival fàcil, i en gran part va ser a causa d’una espessor molt important dels homes de David Cáceres.

Una jornada més, i ja en van 9, l’equip va començar perdent per 0 a 1 al minut 12 de la primera part i semblava perdut a la pista. Però igual que la setmana passada, l’entrada de Valls acompanyat de Vivet, Vila i Bruguer van fer despertar el Francesc Cassart. L’intercanvi de cops abans de la mitja part deixava el 2 a 2 al marcador amb dues dianes de Valls.

A la represa, l’espessor va tornar i a l’equip li faltava intensitat per marxar el marcador. Tot i això Bruguer va fer un bon gol, però el Burguillos no li va perdre la cara al partit que amb dos contra-atacs, va capgirar el marcador i els nervis es van apoderar dels codinencs. Només un tercer gol de Valls posava l’empat al marcador a falta de 4 minuts pel final i donava pas als millors minuts del Sant Feliu, amb una pressió alta i intensitat, però no va servir per poder-se endur els 3 punts.2121

En l’última jornada de l’any, el Sant Feliu desaprofita una gran oportunitat per situar-se a només dos punts de la zona d’ascens, i li tocarà treballar de valent si vol acostar-se al seu objectiu de la temporada, l’ascens de categoria.

Tags:, ,