Nerea Wis Subcampiona de Catalunya de Patinatge

Gran noticia del Campionat de Catalunya de Patinatge Junior: Nerea Wis Subcampiona!

El passat cap de setmana, dissabte 14 i 15 de juny, es va disputar a Cardona el Campionat de Catalunya de Patinatge en categoria Júnior en la modalitat de Lliure.

En aquest Campionat hi va participar la patinadora del nostre Club Nerea Wis!. En el  programa curt va obtenir la 4a posició, fet que li va permetre sortir en l’últim grup del programa llarg. En el programa llarg va realitzar un ball amb gran dificultat técnica amb una excel·lent execució de la qual va obtenir la 1a posició.  Al final de la competició, amb la suma de la puntuació del programa curt i  Nerea v obtingut la segona posició i per tan el subcampeonat de Catalunya.

Aquesta posició l’ha classificat al campionat d’ Espanya que es realitzarà properament a Rivas (Madrid). Des de la Secció de Patinatge del Club es remarca la gran evolució que ha fet respecte el provincial de Manresa i s’indica “Enhorabona Nerea!!! Tot acaba arribant, ara a seguir treballant pel proper!”

Des del Club fem també una Gran Felicitació per la Nerea i per tota la Secció de Patinatge ja que és un gran éxit personal fruit del treball de tot el Gran equip de la Secció. Amunt i Avant Sant Feliu És el Més Gran!

Tags:, , , , , , , , , , ,