Partits d’hoquei del proper cap de setmana

Us informem dels partits d’hoquei patins que disputaran els equips del nostre Club Hoquei Sant Feliu el proper cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 de maig.

Com ja hem avançat, el Primera Espanyola disputa la decisiva última jornada de la Lliga en un llarg desplaçament a Mieres, Astúries. El partit serà dissabte a les 20:00h a la mateixa hora que tots els partits de la jornada de Primera Espanyola, ja que hi ha quatre equips que junt amb el Sant Feliu tenen opcions a tres places d’ascens a OK Lliga. El Sant Feliu per tenir alguna opció ha de guanyar el seu partit i esperar els resultats dels altres en un final de temporada d’infart. Així és que tots, els que ens desplacem a Mieres amb el 1er equip com els que quedem seguirem amb molta atenció els esdeveniment i informarem puntualment via el Twitter del Club.

Per la seva part, el Primera Catalana també disputa la última i també decisiva jornada de la Lliga, en aquest cas però amb una gran lluita per mantenir la categoria. El Primera Catalana jugarà el diumenge a les 12:30h a Piera amb el HC Piera Matrinox que és el segon classificat de la categoria. Un bon resultat serà decisiu per poder conservar la categoria i dependrà també dels resultats del equips rivals en una molt apretada i també d’infart jornada.

Vistos aquestes dos partits tan decisius, a més de demanar a tots els socis, afeccionats i amics del Sant Feliu que animin i donin suport incondicional als equips fins l’últim moment, demanem que en facin màxim ressò per tal d’aconseguir el màxim suport i seguiment.

Els altres partits de la jornada serà:

  • Benjamí, 33-36è classificat de la Copa Federació, dissabte a les 16:00h juga al Pavelló amb el CH Castellet.
  • Pre Benjamí Iniciació A, 2a Eliminatoria Copa Federació, juga el dissabte a les 14:30h a la pista del Congrés.
  • Femení Primera Catalana, juga el dissabte a les 19:00h al Pavelló amb el Jonquerenc.
  • Femení 16 juga partit amistós el diumenge a les 13:15h a Malgrat de Mar.
  • Mini Fem jugarà un partit el dissabte a les 18:00h al Pavelló amb el CP Torrelles i un diumenge a les 11:00 a Mollet.
  • Tanca la llista però obre la jornada de partits l’Escola amb un amistós amb l’Escola de Palau Solità i Plegamans a Palau el dissabte a les 09:15h.

Els equips que no surten a la llista, Juvenil, Infantil, PreBenjamí Inciació B, Femení 16 i Mini Fem ja han acabat les lligues i torneigs, tot i que alguns disputaran partits amistosos com s’ha detallat.

Amunt i Endavant Sant Feliu! Fins al Final a Totes i a per Totes!!!

CHP Sant Feliu

www.chpsantfeliu.cat

Tags: