Primer partit, primera victòria

Primers tres punts del Sant Feliu en un partit més complicat del que s’esperava

Després d’una pretemporada dolenta, tal com reconeixia l’entrenador David Cáceres al tujugues de la setmana passada, el Sant Feliu va sortir a la pista amb el repte de canviar la imatge dels últims partits on se l’havia vist amb poca trempera.

Jugada d'atac del Sant Feliu. Foto: Núria Vila

Jugada d’atac del Sant Feliu. Foto: Núria Vila

En un partit marcat per la baixa de Roger Valls, el Mieres va sorprendre els locals amb un plantejament defensiu molt agosarat que va dificultar el joc ofensiu dels codinencs, durant el primer tram de partit.
Al minut 12, el redebutant Marc Vila va obrir un marcador amb un gol de contra-atac i ja no es va moure més fins a la segona part

A la represa, el Mieres va fer l’empat de penal. Tot i això, amb un minut i mig, el Sant Feliu semblava esvair els dubtes amb dos gols, un de Fajas també des del punt de penal i un altre de Ros de contra-atac.

Quan el partit estava més controlat pels codinencs, el Mieres, en dues jugades afortunades, va poder empatar. El Sant Feliu esperava la desena falta per poder disposar d’una falta directa, però Ros va inventar una jugada a la frontal que va acabar amb el gol de la victòria.
Primers tres punts pel Sant Feliu que la setmana que ve visita la difícil pista del Lloret on ja va ensopegar a la Copa EsportsPenedès.cat

Tags:, , ,