Tecnificació de Nadal 30/12

Acabem la primera setmana de la tecnificació de Nadal molt il.lusionats pels feedbacks positius rebuts. Estem aprenent i divertint-nos moltíssim.

Dimecres vam escalfar amb el joc de les bases, vam donar voltes a la pista treballant diferents continguts i vam dedicar una bona estona a la tècnica de passada, tant en moviment com en estàtic. Quan els porters van acabar la tecnificació amb en  Gerard, vam xutar a porteria des de diversos angles, repassant l ’execució del tir, l’arrossegada i la picada.

Dijous en canvi vam jugar a futbol per incentivar l’equilibri, la coordinació i la intensitat. Després vam dedicar part de l’entrenament a treballar amb bases físico-tècniques. Finalment, vam xutar amb dos porteries de costat, simulant una roda de 3 i fent una finta un cop rebuda la pilota. També vam practicar els contraatacs 2×1.

Avui acabem la primera setmana. Per començar a primera hora hem jugat a hoquei amb disc. Tot seguit circuit de tècnica complert i moviments tàctics bàsics per a treballar el remat i les passades al segon pal. Al segon tram, pista exterior, hem jugat un torneig de 3×3 i 4×4. L’equip guanyador s’ha endut la samarreta oficial d’aquesta temporada del Club Patí Vic.

La pròxima setmana esperem alguna visita sorpresa i molt mes……encara tenim corda i ens falta el millor per començar el 2017.

Despedim els entrenadors Xavi i Ximi i donem la benvinguda a l’Albert!

Que tingueu un bon final d’any 2016.

Endavant CRACKS !!!!!

Hem actualitzat la galeria amb mes fotos de la setmana:

https://www.chpsantfeliu.cat/gallery/tecnificacio-nadal-2016/

També podeu veure videos de la setaman al Faceebook del club.

https://www.facebook.com/CHPSantFeliu/#

Tags:, , ,