Tres punts agònics pel Sant Feliu

Partidàs dels locals, que juguen amb foc en els últims cinc minuts, amb un Turon heroic

El Sant Feliu es va endur la victòria contra el líder de la categoria, el Mataró, per un ajustat 4 a 3 final.
El partit es va posar molt de cara per als codinencs quan Valls i Ros van posar el 2 a 0 al marcador amb dos grans gols. Poc abans de la mitja part, Hinojal feia el 3 a 0. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part, uns primers 25 minuts espectaculars dels homes de Cáceres.

La segona meitat va començar amb domini dels visitants, que van generar perill, però Povedano va fer el que semblava ser el gol de la tranquil·litat. El que havien de ser uns minuts de tràmit es van convertir en una agonia no apta per a cardíacs. Un gol en pròpia porteria d’Hinojal, a poc més de cinc minuts del final, va canviar el signe del partit.

El Mataró es va bolcar contra la porteria de Turon i el va posar contra les cordes fent dos gols. Els visitants es van cruspir l’avantatge local en 30 segons. A menys de 2 minuts del final, el Mataró va disposar d’un penal per empatar el partit, però un incommensurable Pere Turon el va poder aturar i va donar els 3 punts als codinencs.
Quatre punts i cinc jornades separen els codinencs de l’ascens a l’OK Lliga. El pròxim partit torna a ser a casa contra un altre rival directe, l’Alcoi.