Victòria cardíaca a Alcobendas per la mínima (5-6)

El Sant Feliu necessita 6 gols per superar a un Alcobendas combatiu.

Madrid se’ls dona bé. Els homes de David Cáceres han agafat el traç en les seves visites a la capital de l’Estat, ja que els seus últims 3 desplaçaments s’han resolt en victòria.

Aturada de Turon a la pista de l'Alcobendas (Foto: Javier Perero)

Aturada de Turon a la pista de l’Alcobendas (Foto: Javier Perero)

Els aficionats codinencs estan posant els seus cors a prova de bomba per l’absència de victòries còmodes, i dissabte a Alcobendas no va ser menys, tot i dominar per 3 a 6, a 6 minuts pel final.

El cinc inicial d’aquesta setmana amb Vila i Vivet posava de manifest que l’equip anava a buscar el partit dels del primer moment, però les coses no van començar bé, i al minut 7 de partit l’Alcobendas feia el 1 a 0.
L’entrada de Fajas i Valls però va canviar la dinàmica i el domini va passar a ser codinenc, i Valls aconseguia l’empat a un minut de la mitja part.
A la represa, i amb el Sant Feliu molt carregat de faltes, els locals s’avançaven de falta directa al minut 8, però la resposta va ser fulminant. Altayó al minut 9, Ros al 10 i al 12 i Vivet al 14 obrien forat al marcador posant el 2 a 5. El partit estava obert, i els madrilenys reduïen distàncies fent el 3 a 5, però Ros rubricava el seu hat trick fent el 3 a 6.
L’Alcobendas però, es va tornar a enganxar al marcador fent dos gols en pocs segons i es va plantar a falta de 4 minuts a un gol de l’empat. Però els codinencs van saber patir de valent i es van endur tres punts importantíssims de Madrid.