David Cáceres, renovat

Cáceres a l'escalfament del partit amb l'Alcoi (Foto: Ton Falqués)

Cáceres a l’escalfament de l’últim partit amb l’Alcoi (Foto: Ton Falqués)

La bona temporada de l’equip li dóna un any més de crèdit

El Club Hoquei Patins Sant Feliu ha oficialitzat aquesta setmana la renovació de l’entrenador del primer equip David Caceres per a la temporada 2014-2015. El club i l’entrenador no han tingut cap dificultat en acordar la renovació i, de fet, el mateix Cáceres ja fa unes setmanes que treballa en tancar la temporada.

En declaracions a El 9 Nou, Cáceres ha afirmat: “Estic molt content de com ha anat aquest primer any a Sant Feliu. Per mi era un repte dirigir un equip de Nacional Espanyola”. Així mateix, valora l’esforç que ha fet el club per poder competir aquest any: “Quan vam començar a parlar l’estiu passat, el club vivia uns moments complicats, però l’esforç de la junta i dels jugadors per tancar el pressupost i reduir despeses ha estat molt gran”.

Per part del club, en tot moment s’ha apostat perquè David Cáceres seguís sent el responsable tècnic del club. El president, Xavier Vallcorba, ho veu així: “S’ha adaptat perfectament a la filosofia del club i ha fet que el pavelló es tornés a omplir. La sintonia entre ell i els jugadors és màxima. Només hauríeu de viure algun dels sopars de l’equip”, diu somrient.

Parlant de la temporada que ve, Cáceres afirma: “Crec molt en aquest bloc, aquesta temporada ha funcionat, i no hi haurà gaire canvis”. I marcant-se objectius, comenta convençut: “A principi de temporada ens marcàvem l’ascens a OK Lliga amb la boca petita, i hem vist que per petits errors no l’hem pogut disputar. L’any que ve, des del primer minut ha de ser el nostre objectiu. Hi ha equip per aspirar a tot”.

Notícia publicada a El 9 NOU el divendres 16 de maig.

Tags:,