El Sant Feliu continua empenyent fins al final

David Ros capgira el partit a l’últim minut i dona la victòria al Sant Feliu

El Club Hoquei Patins Sant Feliu va disputar aquest dissabte a la nit la penúltima jornada de la lliga de Primera Nacional Espanyola a la pista del Sant Cugat del Vallès.

El partit, disputat en un horari molt poc habitual, dos quarts de deu del vespre, va començar molt de cara pels codinencs, ja que després de vuit segons de partit ja guanyaven per 0 a 1. Era Roger Valls qui va aprofitar un rebot per avançar els visitants.

Però com ja va passar la jornada passada, amb la derrota a la pista del FC Barcelona, els homes entrenats per David Cáceres els va costar entrar en el partit, i el Sant Cugat, mica en mica, va agafar la batuta del joc. Amb els locals còmodes, els gols no van trigar a arribar. Al minut 3, els Sant Cugat empatava amb un gol de Soler i, poc abans de la mitja part, la distància s’eixamplava fins al 3 a 1 amb gols de Yepes i Soler per segona vegada. El Sant Feliu se’l veia força perdut a la pista.

Però tal i com ha passat en diverses jornades aquesta temporada, la tornada de vestidors es va posar bé pels blancs-i-vermells, que varen fer ràpidament el 3 a 2 amb un gol en pròpia porteria de l’excodinenc Xavi Rubio.

Amb aquest marcador, l’entrenador del Sant Feliu va moure la banqueta i va donar força minuts al jove júnior Bruguer, que els va saber aprofitar molt bé. De fet, una assistència a porta buida del jove jugador codinenc, habilitava a Povedano per fer l’empat a 3.
Un cop fet el més difícil, els codinencs van semblar aixecar un mica el peu de l’accelerador i el Sant Cugat ho va aprofitar per posar-se per davant al marcador, amb un gol de contra-atac de Tobias que posava per davant els locals.

El tram decisiu del partit s’iniciava amb els dos conjunts molt carregats de faltes d’equip, però cap dels dos va saber aprofitar-les, i el resultat es mantenia immòbil amb el 4 a 3.
Quan el Sant Cugat ja es veia amb opcions de guanyar el partit i superar el Sant Feliu a la classificació, va aparèixer, quan només faltava un minut per a la fi del partit, David Ros. Primer amb un gol de xut exterior feia l’empat a 4, i rematava la feina a 28 segons del final fent el gol de la victòria pel Sant Feliu aprofitant una jugada embolicada a l’interior de l’àrea local.

Amb aquesta victòria, el Sant Feliu consolida la cinquena posició a la classificació i la setmana que ve, en funció del resultat del partit entre l’Areces i el SHUM Maçanet, podria optar a la quarta posició a la classificació final. La posició final no és una anècdota pels vallesans, ja que es convertiria en el tercer millor resultat de la història del Sant Feliu a Primera Nacional Espanyola, i seria un gran resultat per l’equip del recentment renovat David Cáceres.

El comiat de la temporada serà la setmana que ve al pavelló Francesc Cassart, que rebrà la visita del Raspeig, cuer de la classificació, però que a l’anada li va posar les coses difícils al Sant Feliu, tot i que van acabar aconseguint la victòria per 0 a 1.

Crònica publicada a El 9 Nou del dilluns 19 de maig.