El juvenil cap a la Final Four de la Copa Federació

El Juvenil del CHP Sant Feliu entrenat pel Josep Parera va classificar-se diumenge passat per la final a quatre de la Copa Federació.

Aquesta competició es disputa els dies 31 de Maig i 1 de Juny a Cassà de la Selva i hi participaran el Caldes B, els Monjos, el Sitges i el Sant Feliu de Codines.

Felicitem a l’equip per la classificació a les finals i, tot desitjant-los molta sort, demanar-los un esforç per que ho donin tot i portin al Sant Feliu lo més amunt possible! Amunt i Avant Sant Feliu!

Entre totes les categories del club que hi participaven, han estat els únics en arribar a les finals després de l’eliminació de l’infantil a vuitens de final contra el Cadi. Així doncs la oportunitat de guanyar una copa en hoquei base, tot i no ser els favorits, no la desaprofitaran i ho intentaran amb esforç fins al final de la competició.

Per aquest equip la temporada ha estat força bona, guanyant 3 de cada 4 partits disputats. I s’ha demostrar a les eliminatòries prèvies a la final a quatre on van superar al Sant Just per un ajustat 9-8 global i al Cerdanyola per 13-5.

És un objectiu difícil, però després de l’eliminació al mes de Nadal per disputar la Copa Catalunya per un ajustat 10-8 global en contra en la eliminatòria, volen guanyar i ja no hi ha marxa enrere.
Aquest club, directiva, delegats, pares, entrenador i jugadors s’ho mereixen!

Tags:, , , , , , ,