Dissabte 6 de juny celebrem el 40 Aniversari del Club

Tots els socis, families, amics i simpatitzants del Club, del Hoquei Patins i Patinatge hi esteu convocats! Si us plau feu ressò amb la familia, amics i simpatitzants perqué tothom s’en assabenti i hi siguim tots!

Un partit del 1er equip amb la Selecció Catalana d’hoquei al migdia, un dinar de germanor i una exposició retrospectiva per celebrar aquest 40 aniversari i fer una festa ben especial pel nostre Club Hoquei Sant Feliu, fundat el 1974. Recordeu abans del 29 de maig conseguir els tiquets del dinar, a Can Basté, amb la Rosa o amb la Junta, hi hem de ser-hi TOTS i TOTES per celebrar aquests 40 anys sobre rodes!

——–

A continuació us posem la carta de convocatòria que enviarem per tal que tothom s’assabenti:

Benvolguts/des Senyors/es,

Aquest any celebrem els 40 anys de la fundació del nostre Club Hoquei Patins Sant Feliu  i es motiu d’orgull compartir i celebrar-ho amb tots vosaltres amb un acte commemoratiu.

 El dissabte 6 de juny al Pavelló “Francesc Cassart i Roca” de Sant Feliu de Codines a les 12:00 h tindrà lloc el partit entre el Primer Equip del nostre club i la Selecció Catalana d’hoquei patins. A la mitja part del partit hi haurà una exhibició de patinatge artístic dels patinadors i patinadores del nostre Club. L’acte finalitzarà amb un dinar de germanor.

 Durant tot el matí es podrà visitar una exposició retrospectiva dels 40 anys d’història del Club, amb un petit recorregut pels records, fotografies, material i històries des de 1975 fins el moment actual.

 Per aquesta emotiva i especial jornada de celebració comptem amb tots per  omplir el pavelló i recordar plegats els grans i bonics moments que hem compartit. La teva presència junt amb el primer equip, la selecció de Catalana, autoritats, directius, jugadors, socis i tots els amics i simpatitzants del Club i del Hoquei es imprescindible.

Pel dinar de germanor us demanem que confirmeu la vostra assistència fent la compra dels tiquets. Dia límit divendres 29 de maig.

Reserva i venta de tiquets a 10 Euros:    – CAN BASTÉ

                                                                       – Rosa Comelles – Tel. 639 63 92 24

                                                                       – La  junta.

Una cordial salutació,

El President,

Xavier Vallcorba i Borrell

Club Hoquei Sant Feliu de Codines

www.chpsantfeliu.catmailto:info@chpsantfeliu.cat

Carta_40_AniversariIMG_6337