Divendres i dissabte Campionat d’Espanya de Patinatge Júnior

El Pavelló Francesc Cassart i Roca acollirà els XXIII Campionats d’Espanya de Patinatge Artístic en categoria Júnior.

La Secció de Patinatge i tot el Club Hoquei Sant Feliu estan treballant de valent per tenir-ho a punt per acollir aquesta importantíssima competició que comptarà amb joves patinadors i patinadores d’altíssim nivell que de ben segur seran ben aviat grans talents.

Més de 50 patinadors/es vinguts de tots els racons d’Espanya han aconseguit la classificació a aquest campionat. Entre les participants hi haurà la nostra patinadora Nerea Wis Bravo que sortirà amb el número 14 de la modalitat individual lliure de femení.

Us posem a sota els horaris previstos pel Campionat. Avui dijous sobre les 21:00h hi ha unes tandes opcionals de proves de rodes a la pista. Demà divendres al matí hi ha els entrenaments oficials i el campionat començarà a les 16:15h. A la tarda hi ha haurà els programes curts, en femení, parelles artítstic, masculí i parelles dansa fins aproximadament les 21:30h. El Dissabte començaran ben d’hora els contactes de pista i a les 09:00h ja començaran les competicions de figures obligatòries, que acabaran aproximadament a les 11:15h amb entrega de medalles i trofeus. Després a les 11:30 seguiran la resta de modalitats i categories, amb una pausa per dinar entre les 12:30 i 16:00h. A la tarda seguirà el campionat fent-se l’entrega de medalles i trofeus i clausura aproximadament a partir de les 21:00h.

Us hi esperem!

 

 

 

Tags:, , , , , , , , , , , ,