El Fergo Aisa Sant Feliu continuarà a Primera Estatal, amb nou president

Logo_CHPSF

El Club Hoquei Sant Feliu continuarà a Primera Estatal la temporada vinent. El principal patrocinador, la immobiliària Fergo Aisa –actualment en concurs de creditors– ha garantit al club que continuarà col·laborant, si bé amb una quantitat menor. Aquest dimarts, el club ha inscrit el primer equip a la competició, després d’unes setmanes d’incertesa en què es temia que la manca de suport econòmic podia abocar-lo a la Nacional Catalana i descendir, d’aquesta manera, dues categories de cop.

El club ha certificat la continuïtat a la Primera Estatal pràcticament alhora que s’ha produït un relleu a la junta directiva i la presidència: en l’assemblea de divendres passat, Xavier Vallcorba va agafar el relleu del que ha estat president els últims sis anys, Ernest Colom. Amb Vallcorba entren cinc nous directius: Robert Munné, Albert Cuspinera, Josep Pineda, Ròmul Puig i Xavier Serrats. Colom, que fa mesos que va anunciar que deixaria el càrrec per motius laborals, serà ara vicepresident.

“A l’anterior assemblea es va demanar gent nova i vam entrar quatre o cinc persones. En principi, vam treballar per ajudar a portar la base, però de mica en mica ens hem anat implicant més”, explica Xavier Vallcorba, que detalla els objectius principals del nou equip directiu. “La missió principal serà que l’hoquei base sigui totalment autosuficient. La política serà viure de la quota que paga cada nano, farem una campanya de captació de socis i buscarem petites col·laboracions de comerços i indústries del poble. Pel que fa al primer equip, farem la temporada amb una economia de guerra i sota mínims. Si hi ha l’ocasió, lluitarem per pujar però l’objectiu, d’entrada, és mantenir la categoria sense patir”, comenta el nou president.

COLOM: “CALIA GENT NOVA”

El ja expresident del Club Hoquei Sant Feliu, Ernest Colom, explica que “la junta necessitava un relleu gradual; calia gent nova perquè ja fa sis anys que hi érem. Hem complert el projecte de tenir la base plena en totes les categories i pujar el primer equip a la Divisió d’Honor”, comenta. Pel que fa a les cares noves de la junta, Colom diu que “molts vénen del món empresarial i estan molt ben preparats. Són meticulosos i seriosos i estic convençut que ho faran molt bé”, considera.