Punt per mirar cap endavant

El Sant Feliu empata a dos a Maçanet, un dels favorits per l’ascens a OK Lliga

Els codinencs van visitar una de les pistes que l’any passat eren d’OK Lliga, la del Shum Maçanet, i que els porta bons records després de guanyar-hi per zero a cinc. Aquesta temporada, tot era diferent, ja que els de la Selva són un equip dissenyat per aconseguir l’ascens a la màxima categoria sí o sí.

L’equip de David Cáceres, conscient de la importància del partit, va preparar un sistema defensiu diferent a l’habitual, i a partir del minut tres de partit va defensar en zona.

Tot el partit va estar marcat per les grans actuacions dels dos porters, Marcel Luzón i Pere Turón, i només un petit desajust defensiu del Sant Feliu va provocar que es trenqués la igualtat al marcador, i Carles Rodríguez va marcar el primer gol pel Shum Maçanet a dos minuts del descans.

El partit era molt important per un dels jugadors codinencs, David Ros, ex del Maçanet fins les vacances de Nadal, i a la segona part es va notar. Al minut 8 empatava el partit amb una brillant jugada personal i amb la celebració es va notar la seva motivació pel partit.

Després del gol, els vallesans van disputar els seus millors minuts i va tenir opcions per posar-se davant al marcador. Lluny d’això, van ser els locals els que es van posar per davant de nou, amb un gol de Xavier Terns de falta directa a la meitat de la segona part.

El Sant Feliu no es va posar nerviós i va seguir generant perill a la porteria de Luzón, aconseguint al minut 39 el gol de l’empat, amb una jugada d’oportunisme de Roger Valls.

Amb l’empat al marcador, cap dels dos equips es va conformar amb el resultat i el partit es va obrir, oferint un bon espectacle als nombrosos aficionats, molts d’ells codinencs, que omplien les graderies del pavelló de Maçanet.

Les ocasions es van succeir, però les defenses havien de ser molt curoses amb el marcador de faltes. Tot i això, en l’últim minut, hi va haver dues bones ocasions per cada equip, però el dos a dos va ser el resultat final.

La combinació de resultats, amb l’empat del Manlleu i del Mataró, deixa el Sant Feliu a la vuitena posició a sis punts de l’ascens. La setmana que ve visita el Francesc Cassart el Santa María del Pilar, botxí del Mataró aquesta setmana.

Partit a banda, destaca la implicació dels jugadors del primer equip a la salut econòmica del club, havent organitzat la nit de divendres la festa de carnaval de Sant Feliu, però, vist el resultat, no va afectar gens el partit que van jugar al cap d’unes quantes hores.

Crònica publicada a “El 9 Nou” el dilluns 3 de Març de 2014

 

Tags:, ,