En Roger Nadal, coordinador esportiu del Club Hoquei Sant Feliu

Des de la setmana passada el Club Hoquei Patins Sant Feliu de Codines té coordinador esportiu i aquesta nova figura dins l’organigrama del Club és en Roger Nadal, actualment entrenador de l’aleví i del femení benjamí de l’entitat i encara jugador en actiu, amb el Club Pati Vic. S’ha format en les categories inferiors del nostre Club Hoquei Sant Feliu, i arriba amb moltes ganes i il·lusió per portar endavant amb ambició i fonament el projecte esportiu del Club.

La coordinació esportiva treballarà sobre tres eixos: l’exigència a l’esportista, la formació i col·laboració amb els entrenadors i la comunicació amb tots els actors del club, on tothom hi estarà inclòs. L’objectiu principal és millorar el rendiment i el potencial dels jugadors, dels equips i de tot el club mitjançant entrenaments complerts i planificats, així com altres mesures.

Per aquesta primera temporada 2016-2017 s’introdueix una nova metodologia de seguiment, i la temporada 2017-2018 es perfeccionarà. L’objectiu és créixer qualitativament i quantitativament per progressar el món de l’hoquei a mig termini. Volem un club que treballi amb els valors de l’esport i la competició, que formi bons jugadors i equips, amb seriositat i exigència i en el qual s’impliqui a tothom per tal es comenci a les categories inferiors i es vagi progressant fins arribar als equips sèniors; volem que el Club Hoquei Sant Feliu sigui una referència, i ho serem.

Així mateix s’ha creat una comissió de disciplina per redactar la filosofia i valors del club: mai hem d’oblidar-nos que l’hoquei patins és un esport d’equip i ha de caracteritzar-nos la constància, la disciplina i el respecte.

El coordinador es reunirà properament amb tots els equips i jugadors per tal de presentar el projecte detalladament. S’establirà un sistema de joc a nivell tàctic i amb objectius per cada categoria amb l’entrenador del primer equip, en David Càceres. Es donaran les eines (estadística, avaluació individualitzada, hàbits nutricionals i higiènics, variabilitat tècnica, didàctica, etc) als entrenadors de la base per professionalitzar la feina dels tècnics i per tal que la formació dels jugadors i joc en equip sigui més eficaç.

El lema de la gestió pretén ser la transparència, la claredat, la implicació i la proximitat, el coordinador i tot l’equip directiu queda a la disposició de tothom per seguir i millorar o i si convé corregir el projecte esportiu.

Amunt i Endavant Sant Feliu!

Club Hoquei Patins Sant Feliu

Tags:, , ,