Entrenaments de Tecnificació per aquest Nadal 2016

Us informem de jornada esportiva de tecnificació de vuit dies (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener) on es treballaran tots els aspectes tècnics tant de pati com d’estic-pilota adaptat a la categoria dels jugadors (des de iniciació fins a junior) i que recomanem als jugadors i amics del nostre Club.

La pre-inscripció està oberta a tothom i està coordinada per en Roger Nadal (telèfon 672335513). Hi assistiran jugadors d’alt rendiment per donar consells i un punt de vista diferent del nou corrent esportiu establert.

Les places són limitades i s’assignaran per rigorós ordre d’entrada. La programació que s’està preparant es preveu que sigui la següent:
– Acollida (de 8.30 a 9h) i preparar-se per l’entrenament.
– Entrenament: Escalfament (15 minuts), treball tècnic (1 hora i 15 minuts amb pausa de 15 minuts per esmorzar) i partit (45 minuts – 1 hora i 15 minuts: 2×2, 3×3, 4×4). Total de 2 hores i 30 minuts – 3 hores d’entrenament.
– Activitat: físic, jocs sense pati a l’exterior o torneig de futbol i bàsquet (1,30 hores)
– Recollida (de 13 a 14h) amb dutxa obligatòria.

El preu per una setmana serà de 45€ i el pack de dues setmanes, 80€: amb un 10% de descompte de germans o si porten un amic d’un altre club. Tots els interessats o interessades, podeu trucar o enviar un whatts app al mòbil del Roger o enviar un correu a coordinacioesportiva@chpsantfeliu.cat. Les places son limitades, reserveu de seguida!

Animeu-vos! Creixem junts.

Entrenaments Tecnificació Nadal 2016

CHP Sant Feliu

Tags:, , , , , , , , , , , , ,