Jassel Oller fitxa pel Sant Feliu

_MG_5477

Jassel Oller i Xavi Vallcorba en el moment de la presentació

Aquest dijous s’ha fet oficial el fitxatge d’en Jassel Oller per el Sant Feliu per la temporada 2016-2017. Després de marxar de Sant Feliu l’any 2013 després del descens d’OK-Lliga, i del seu pas per l’Igualada i el Caldes, el jugador tornar al club amb el que va aconseguir la Copa del Príncep i l’ascens a l’OK-Lliga l’any 2012.

En la seva primera etapa al club, en Jassel va vestir la samarreta blanc-i-vermella durant 4 anys alternant el júnior i el primer equip en les dues primeres temporades. Ara, tres anys després torna després d’agafar molta experiència a la màxima divisió de l’hoquei espanyol, amb l’Igualada i el Caldes.

L’entrenador codinenc David Càceres considera que “amb en Jassel l’equip guanya experiència tot i la seva joventut. Ens queda un equip més compensat i el meu objectiu, de cara l’any que ve, és ser capaços de poder jugar amb els  8 jugadors de la plantilla per poder ser encara més competitius”

Per la seva banda el president Xavi Vallcorba es mostra encantat del retorn d’en Jassel “Quan em varen explicar que el Jassel estava interessant en tornar, no ens ho vam pensar gens. És un jugador que encaixa perfectament amb la filosofia del Sant Feliu, coneix a gran part del vestidor i arriba per sumar a tots nivells. Segurament agafarà algun equip de la base. El record que en tenim tots és molt bo.”

Amb aquesta incorporació el Sant Feliu ja té 9 jugadors confirmats per la temporada que ve. Al llarg de les properes tres jornades, se sabrà si l’equip torna a pujar a OK Lliga.