Oriol Vivet i Sergi Fajas seran vitals pel projecte 2016-2017

_MG_5144

Sergi Fajas i Oriol Vivet amb el president Xavi Vallcorba després de confirmar que renovaven pel Sant Feliu una temporada més

Els dos joves jugadors del CHP Sant Feliu, Oriol Vivet (24) i Sergi Fajas (22) han donat el “Sí” al club a renovar per la temporada 2016 i 2017. Si Oriol Vivet ha vingut creixent en importància per David Càceres des que l’entrenador va arribar el club, aquest any hem pogut veure com Sergi Fajas ha assumit molt més protagonisme que en les darreres temporades.

Fajas, nascut a Sant Feliu i vinculat al club des del primer dia que va patinar destaca:

Estic molt content per seguir defensant els colors de tota la vida i amb l’esperança de poder assolir el repre de l’ascens. En cas de no assolir-se, continuar lluitant per aconseguir aquest somni tant esperat per tots.
A nivell personal, molt content per la presència dins l’equip que he tingut aquest any, tot i que encara haig d’acabar de polir els petits alts i baixos que tenim els jugadors durant la temporada.

Per la seva banda, Vivet comenta això de la seva renovació

“És un orgull seguir formant part d’aquest equip, que és com una família, i tant si acabem pujant o no, seguirem treballant dia a dia per a millorar i poder estar orgullosos de la nostra feina”

Amb aquestes dues renovacions el Sant Feliu ja ha consolidat el 80% de la plantilla actual i prepara un projecte bàsicament continuista per la temporada que ve, estigui a la categoria que estigui.