Partits d’hoquei d’aquest primer cap de setmana de febrer

Us informem dels propers partits d’hoquei patins del equips del nostre Club Hoquei Patins Sant Feliu de Codines.

Aquesta setmana el OK Plata juga a Tordera, el dissabte a la tarda a les 19.45h. El Segona Catalana aquesta setmana descansa.

La resta d’equips segueixen les respectives competicions, excepte el PreBenjamí B. Us destaquem el partit que el Júnior juagarà diumenge a la tarda al nostre Pavelló, a les 19.15h, amb el Ripollet.

En Femení diumenge migdia dos interessants partits al nostre Pavelló, el Fem14 a les 11.30h rep al Sant Cugat i a les 13.00h el Segona Catalana rep al Barberà, així doncs matinal de diumenge al Pavelló de Hoquei Femení molt recomanable.

I divendres al vespre obren jornada els Veterans, a les 21.45h al Pavelló tenen la visita del Corbera que juntament amb el Sant Feliu lideren el Grup B de la Lliga Catalana de Veterans, pel que de ben segur serà un partit ben disputat i ple d’alternatives i “joc veterà”. Aquesta setmana els Veterans de Sant Feliu ens anuncien la tornada sota els pals del mític porter Jordi Umbert Tartera, que tans moments de Glòria ha portat al Club, i es dona descans al incombustible Joan Vadell, que porta una impressionant ratxa de partits invicte i amb un gran nivell de joc.

I un missatge d’ànims pel esportista i jugador de futbol del Sant Feliu en Joan Camps que porta un temps lesionat i a qui esperem veure ben aviat als camps de futbol, Molts Ànims Joan, t’esperem al Camp! El 4 del Infantil B del C.F. Sant Feliu en Joan Camps @joancamps_4 #soc4.

CHP Sant Feliu

Tags:, , , , , , , ,