Preparatius celebració acte 40è aniversai i projecte “Historia del Club”

El Club Hoquei Sant Feliu aquest any 2015 celebra el 40 aniversari de la seva fundació. Ho farà amb una gran festa que es celebrarà a final de temporada, sobre la qual ja us anirem enviant informació.

Així mateix es vol preparar una gran exposició sobre la historia del Club, en motiu per la qual es formarà una Delegació d’Estudi Històric per recollir tots els testimonis, objectes, materials i records etc, que serveixin tan per aquesta exposició temporal com per una de permanent i virtual.

Es demana la participació i col·laboració de tots els jugadors, socis, pares, amics i simpatitzants tan actuals com de sempre a fi de que la història reculli el millor que es pugui totes les dades i fets relacionats amb el nostre Gran Club, per tal que es pugui exposar i explicar el millor possible  en els actuals i futurs interessats.

Aquesta Delegació estara oberta a tothom per recollir la participació i aportacions, i en reunions obertes quinzenals farà avançar els estudis i treballs. Cada setmana al Pavelló en hores que ja informarem hi haurà membres de la Delegació als que podreu portar els vosatres objectes a fi de fotografiar-los o catalogar-los, mirarem de tenir algune escàner o dispositiu de tal forma que no cal que els deixeu. Lo interessant és tenir les dades de les fotografies (data, lloc, persones. etc).

Envieu-nos un email a info@chpsantfeliu.cat per quedar pel dia i hora o enviar tot el que tingueu. És molt important que feu arribar aquesta informació a familiars, amcis, exjugadors, simpatitzants etc perqué tothom ha de col·laborar i ser-hi present, el nostre ha estat i serà un Gran Club format per tots i cada un de nosaltres i tots hem escrit la història!

Al pavelló hi trovareu al Josep Pineda “operacions especials” que disposa de un escanner i un portàtil, hi acostuma a ser dilluns i dimecres de 18:30h a 21:00h i els divendres de 19h a 21h, qualsevol cas si podeu aviseu abans.

I Amunt i Avant Sant Feliu!

Himne del Club Hoquei Sant Feliu de Codines:

Himne_CH_Sant_Feliu

Himne del Club Hoquei Sant Feliu de Codines versió cantada:

Tags:, , , , , , ,