Presentació de les noves incorporacions del primer equip

La temporada 2015 – 2016 del primer equip del Club ha fet el seu primer pas aquest dilluns. L’equip de David Càceres s’ha vist obligat a remodelar-se en profunditat per les baixes de Marc Vila, Ramon Altayó i David Ros anunciades a final de temporada.yw252JZm3GoWIM2g3-OeWkbNaDFK3W6TURUcGHRtILk,9AfqqCSmFswgRZ01UEY60zhYzOxkORpkasLpWNRvyso

L’equip s’ha rejovenit molt i ha presentat les 4 incorporacions per la nova temporada, on cap d’ells supera els 23 anys d’edat. D’esquerra a dreta de la foto, perquè els aneu coneixent, i amb els seus comptes de Twitter per si els voleu seguir tenim:

  • L’Aleix Vera (@aleixvera4), després d’una temporada a Burguillos vestirà la samarreta codinenca, i segons el mateix David Càceres està cridat a convertir-se amb un líder de l’equip a dins la pista.
  • El més jove de tots, el porter Guillem Castellvell (@gcastellvell) arribadel junior del Noia Freixenet, i segur que us farà vibrar amb el seu estil de joc espectacular.
  • En Bernat Tobias (@BernatTobias) ve a Sant Feliu després de jugar a Nacional Espanyola amb el Sant Cugat les dues últimes temporades.
  • I l’equip es completa amb la incorporació de l’Albert Querol (@Querol6) que ve de l’Igualada, i que juntament amb el Bernat són homes d’àrea i han d’augmentar la xifra golejadora de l’equip.

En aquest vídeo realitzat per Ona Codinenca podreu sentir les seves primeres opinions, poc després de ser presentats.

La pròxima trobada de tota la plantilla, després d’aquest primer contacte de dilluns serà a primers de setembre per preparar la nova temporada.