El Club acaba la temporada 2014-2015 i comença vacances

El Club acaba la temporada i comença les vacances d’estiu! Abans però, aquest mes de juny s’ha participat en importants Torneigs

El passat dissabte 20 de juny es va celebrar el 4rt Torneig David Cañon. Un any mes a Caldes de Malavella vàrem recordar tot patinant el nostre estimat David. Hi va jugar un equip Prebenjamí i un combinat Sènior. El PreBenjamí va jugar amb el Caldes de Malavella A,  amb resultat pels locals de 7-1. Al migdia es va gaudir de la jornada amb dinar de germanor i anada a la piscina per refrescar aquest caluròs dissabte de juny. El sènior va disputar un triangular amb l’Olot i el Caldes de Malavella. El sènior va ser una combinació del primera, mermat de forces, i de noves incorporacions, en uns partits en els que sobre el joc va prevaldre el record amb el nostre estimat David.

El dissabte 27  a Les Franqueses es va disputar el seu torneig de Fi de Temporada Xavi Barroso. El Sant Feliu hi va participar amb el Prebenjamí Iniciació, l’Equip Senior i un combinat de Veterans. El prebenjamí Iniciació va jugar amb Les Franqueses guanyant 4-3, tot seguit va jugar amb el Sant Celoni amb victoria per 1-0 i últim partit va jugar amb el Corbera amb derrota 3-5. Els nens van gaudir de valent i vàren rebre les medalles i records de participació de les mans de Xavi Barroso, jugador del primer equip del F.C. Barcelona d’Hoquei i Internacional en moltes ocasiones. L’equip Senior format per 3 Infantils,  1 Juvenils i 2 junior va debutar amb victòria amb les Franqueses i va perdr contra el Palau. Els jugadors van mostrar un bon nivell per poder un ser reforç per la pròxima temporada pel 2ona i 1era Catalana. Per la seva part els veterans amb un equip just de jugadors, va guanyar al Sant Celoni amb un marcador de 9-6 i en un últim partit molt ajustat amb les Franqueses es van imposar per 10-8.

El mateix dissabte 27 diversos equips de l’Escola es van desplaçar a Palau Solità i Plegamans a disputar el Torneig Patufet. En aquest torneig molts dels joves aprenents van debutar en un torneig d’hoquei i van gaudir d’una bona matinal d’esport i germanor.

Amb aquests torneig el club tanca definitivament la temporada, i exceptuant els entrenaments d’estiu, comença les vacances.

Us desitgem a tots un bon estiu, que pogueu fer unes vacances de bon descans i ens veiem de nou a la tornada amb les piles ben carregades i amb moltes ganes d’hoquei!

Podeu veure les fotos de tot plegat a les Galeries de fotos:

Galeries de Fotos

Tags:, , , , ,