Torneig Joan Petit i partits d’hoquei del proper dissabte 4 juny 2016

Aquest dissabte 14 nens/es de la nostra escola d’hoquei, nens/es nascuts el 2010 i 2011, participen en la Festa Torneig Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

La Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer impulsa des de l’any 2001 una Festa-Torneig d’hoquei a una ciutat de Catalunya. L’objectiu és implicar la ciutadania, el teixit associatiu, el sector empresarials i els agents socials perquè durant uns dies la gent parli i faci seva la lluita contra el càncer, especialment en la seva vessant infantil i de desenvolupament.

Aquest any es celebra aquest dissabte 4 de juny a les instal·lacions del Club Hoquei Mataró, participen 31 clubs de tot Catalunya i entre aquest hi ha el CHP Sant Feliu. El torneig consta jocs i activitats lúdiques duran tot el mati i partidets durant la tarda.

Adjunt podeu trobar enllaços amb molta mes informació i els horaris del partits.
https://www.facebook.com/Amics-Joan-Petit-Nens-amb-C%C3%A0ncer-130024863688927/?fref=ts
http://chmataro.net/joan-petit/
http://www.joanpetit.net/

Pel que fa als altres equips del Club, queden competint només 2 equips i un que farà un triangular amistós:

  • Prebenjamí que disputarà la Copa Federació, posicions 17è a 20è classificat amb el CP Centelles el proper dissabte a les 16:00h al Pavelló.
  • Benjamí que disputarà la Copa Federació, posicions 33è a 36è classificat amb el CE Laietà el proper dissabte a les 17:00h al Pavelló.
  • Infantil disputarà un triangular amb el CP Congrès i Taradell , el dissabte a partir de les 18:00h al Pavelló.

Com veieu dissabte encara amb activitat, per un costat el Torneig Joan Petit a Mataró i hoquei de Prebenjamins fins a Infantil el dissabte a la tarda al Pavelló, val la pena que seguiu aquests Torneig i partits i animeu als nostres equips i jugadors, Amunt i Avant Sant Feliu!

CHP SANT FELIU
www.chpsantfeliu.cat

Tags:, , , , , , , ,