Un Caldes – Sant Feliu per anar fent boca

El sorteig del torneig EsportsPenedès.cat depara un Caldes – Sant Feliu per començar la pretemporada

El CHP Sant Feliu anunciava fa unes setmanes la renovació de tota la plantilla i des d’aquell moment els esforços de l’entrenador David Cáceres i el club s’han centrat en preparar la pretemporada.

La sala de plens de Lloret ha acollit el sorteig (via: www.esportspenedes.cat)

L’equip començarà a rodar el 8 de setembre i a banda del torneig Lluís Vallcorba que es juga per Festa Major, aquest any els codinencs disputaran la Copa EsportsPenedès.cat. Ernest Gili, organitzador de la copa comenta que “Primera Nacional és una categoria que suposa molt d’esforç pels clubs i d’aquesta manera amb la Copa els ajudem a arribar a to a l’inici de la competició”.

Després del sorteig celebrat dimarts a la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntment de Lloret, el Sant Feliu ha quedat enquadrat en el grup B amb el Sant Cugat i el SHUM Maçanet, i el grup A el formaran el Caldes, l’Arenys de Munt i Lloret.  El torneig es disputarà durant el de setembre en dos grups de tres equips i la fase final serà a Lloret l’11 d’octubre.

Els capritxos del sorteig han provocat que la primera setmana de torneig Caldes i Sant Feliu s’enfrontin ja que el torneig preveu que els dos equips que descansen cada jornada disputin un partit amistós entre ells. Els horaris dels partits no s’han concretat però el calendari quedarà d’aquesta manera:

Setmana del 15 al 21: Recam Laser CH Caldes – CHP Sant Feliu

Setmana del 22 al 28: SHUM Maçanet – CHP Sant Feliu

Setmana de 29 al 5: CHP Sant Feliu -PHC Sant Cugat

Properament us confirmarem els horaris.

 

 

Tags:, , , , , ,