Arranca temporada amb Assamblea de Socis i Junta Renovada

El passat dijous 6 de setembre a les 20h es va celebrar la Assamblea General de Socis a la Sala d’Actes del Centre Cívic La Fonteta de Sant Feliu de Codines. Un nombrós grup de socis (36) van assistir i participar a l’Assamblea, en la que es van repassar la passada temporada 2016-2017 i es van presentar els projectes per la nova temporada 2017-2018.

Destaquem entre els acords presos, la renovació de la Junta Directiva que després de 4 anys calia renovar i que va ser aprovada per unanimitat. El fins ara president Xavier Vallcorba passarà a ser vocal de la nova Junta i el nou president serà Josep Pineda, fins ara secretari. Hi ha novetats també en la secretaria i el tresorer, el nou secretari serà Àlex Martí en substitució de Josep Pineda i el nou tresorer l’Albert Palay en substitució de l’Albert Cuspinera. El nou president va agrair la bona feina de la Junta sortint i va demanar treball i confiança per seguir portant el Sant Feliu millor i més lluny. Com a vocals de la Junta hi haurà: Ferran DachsJhonny Dapena, Ton Falqués, Pere Minguillón, Mònica Pamplona, David Piera i Xavi Vallcorba.

Important també l’acord sobre la modificació de les quotes mensuals i els descomptes. Les noves quotes mensual seran efectives en la propera quota del mes d’octubre:

  • Jugador No Federat seran de 25€
  • Jugador Federat: 50€
  • Descomptes per germans: 25%

L’assemblea es va acabar sobre les 21h després d’agrair a tots els assistents la seva presència i participació.

Des de la nova Junta es demana si teniu cap proposta o comentari, no dubteu en fer-nos-la arribar. Podeu escriure a info@chpsantfeliu.cat

Amunt Sant Feliu!!

CHP SANT FELIU.

www.chpsantfeliu.cat

Tags:, , , , , , , , , ,