Començen el preparatius de la celebració dels 40 Anys d’Historia

Ja fa dies que el Club treballa intensament en els preparatius de la celebració dels 40 Anys d’Historia. S’ha fet una crida a tots els socis, jugadors i amics, tan actuals com historics a participar en la preparació de una exposició de la Historia del Club, tan per un format temporal com per una de permanent.

Així mateix s’està treballant per fer un acte de celebració amb un partit del primer equip al Pavelló i després un sopar de celebració dels 40 anys.

El passat dilluns 16 de febrer el president del Club i membres de la Delegació d’Estudi Històric van ser entrevistats pel programa “Tujugues” de Ona Codinenca. Podeu seguir l’entrevista desde la seva pàgina web (minut 27 aprox.):

www.tujugues.cat

Tujugues

Desde la Radio es va aprofitar per fer una crida a la participació i col·laboració de tots els jugadors, socis, pares, amics i simpatitzants tan actuals com de sempre a fi de que la història reculli el millor que es pugui totes les dades i fets relacionats amb el nostre Gran Club, per tal que es pugui exposar i explicar el millor possible  en els actuals i futurs interessats.

Al pavelló hi trovareu al Josep Pineda “operacions especials” que disposa de un escanner i un portàtil, hi acostuma a ser dilluns i dimecres de 18:30h a 21:00h i els divendres de 19h a 21h, qualsevol cas si podeu aviseu abans. Si no us va bé acostar-vos al pavelló envieu-nos un email a info@chpsantfeliu.cat per quedar pel dia i hora o enviar tot el que tingueu. És molt important que feu arribar aquesta informació a familiars, amcis, exjugadors, simpatitzants etc perqué tothom ha de col·laborar i ser-hi present, el nostre ha estat i serà un Gran Club format per tots i cada un de nosaltres i tots hem escrit la història!

I Amunt i Avant Sant Feliu!

Tags:, , , , , ,