Preparatius per la festa del 40 aniversari a tota marxa!

Els preparatius per la festa del 40 aniversari del Club Hoquei Sant Feliu van a tota marxa!

Aquest proper dissabte al migdia l’estem preparant grossa per celebrar el 40 Aniversari del Club Hoquei. Estem deixant el pavelló ben ambientat per aquests 40 anys que hem passat sobre rodes.

El partit del nostre primer equips amb la Selecció Catalana serà ben emotiu ja que farem homenatge a dos dels més grans jugadors que hem tingut al Club i que aquest serà el seu ultim partit. El Josep Ramon Altayó ens ha fet viure 10 temporades vibrants i d’un nivell de joc impressionant. I el Marc Vila, que hem de dir del Marc si va nèixer amb el Club? Representa tot el nostre esperit i capacitat de superació… Per això un motiu afagit extra per compartir aquests emocionants moments.

Després del partit i les emocions caldrà fer un bon dinar. També ho estem preparant de valent i esperem que superi les espectatives, però recordeu sobretot comprar el tiquet quan abans, a Can Basté o amb algú de la Junta, vinga espavileu!

I per visitar durant tot el dia una exposició retrospectiva on podrem veure tot tipus de mostres d’aquest intensos 40 anys sobre rodes que hem viscut i esperem que es repeteixin per molts anys més! Amunt i Avant Sant Feliu!

Tags:, , , , ,